27 / 04 / 2024

NeoGölpark etkinlik

NeoGölpark etkinlik

Neo Yapı tarafından Bolluca’ da inşa edilen Neo Gölpark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nda çocuklara unutamayacak ları bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor.

Eyüp Karadolap'ta sosyal etkinlik alanı talebi!

İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Karadolap Mahallesi'ne yapılmak istenen camii inşaatına karşı mahalleliden sosyal etkinlik alanı talebi geldi.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Room7, etkinlik ve toplantıların en stil adresi oldu!

İş ve eğlence dünyasının popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı yepyeni bir ‘’pop-up showroom’’ ve etkinlik mekanına kavuştu.

Manisa Avşar'a çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu İlçesi Avşar Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Etkinlik ve Düğün Salonu, mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. Modern salonun yapılacağı alanda tesviye çalışması ve istinat duvarı çalışmaları başladı.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Manisa Encekler Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nun temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği projelerine ve yenileme çalışmalarına Kula’da bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ilçeye bağlı Encekler Mahallesi’ne kazandırılacak Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nun temeli atıldı.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

NeoGölpark etkinlik Haberi

NeoGölpark etkinlik

NeoGölpark sakinleri ile birlikte herkese açık olacak etkinlikte çocuklar için profesyonel animasyon gösterisinden, illüzyon gösterisine, 23 Nisanların vazgeçilmezi pamuk şekerden, rengarenk balonlara, yüz boyama aktivitesinden pilatese kadar her şey düşünüldü.


Çocuklardan doğaya fidan armağanı


Neo Yapı’nın her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği fidan dikimi bu yıl da 23 Nisan’da yapılacak. Şenliğe katılan çocuklar toprakla buluşturacakları fidanlarla doğa sevgisini doyasıya yaşayacaklar. Birbirinden lezzetli yiyecek ve içecek ikramlarının da olacağı etkinlikte çocuklar, eğitmen gözetiminde yaptıkları resimlerle sanatsal faaliyetlerde de...