27 / 04 / 2024

NeoGölpark etkinlikleri

NeoGölpark etkinlikleri

Neo Yapı tarafından Bolluca’ da inşa edilen Neo Gölpark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nda çocuklara unutamayacak ları bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

NeoGölpark etkinlikleri Haberi

NeoGölpark etkinlikleri

NeoGölpark sakinleri ile birlikte herkese açık olacak etkinlikte çocuklar için profesyonel animasyon gösterisinden, illüzyon gösterisine, 23 Nisanların vazgeçilmezi pamuk şekerden, rengarenk balonlara, yüz boyama aktivitesinden pilatese kadar her şey düşünüldü.


Çocuklardan doğaya fidan armağanı


Neo Yapı’nın her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği fidan dikimi bu yıl da 23 Nisan’da yapılacak. Şenliğe katılan çocuklar toprakla buluşturacakları fidanlarla doğa sevgisini doyasıya yaşayacaklar. Birbirinden lezzetli yiyecek ve içecek ikramlarının da olacağı etkinlikte çocuklar, eğitmen gözetiminde yaptıkları resimlerle sanatsal faaliyetlerde de...