08 / 05 / 2024

Nep Office ofis fiyatları

Nep Office ofis fiyatları

Ankara'nın kalbinde 5 yıldızlı konforu sağlayan Nep Office projesi, farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 16 katlı iki bloktan oluşan Nep Office, sağladığı yüksek güvenlikle de birçok savunma sanayi firmasına ev sahipliği yapacak...

Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office Beylikdüzü projesinde ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 130 metrekare arasında dizayn edildi. Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları...

Seba Office Boulevard ofis teslim tarihi!

Seba Office Boulevard ofis teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Ayazağa'da yükselen Seba Office Boulevard projesinde ofis ve dükkanlar olmak üzere 204 bağımsız birim yer alıyor...

Seba Office Boulevard Ayazağa ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard Ayazağa ofis fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlayan fiyatlarla belirleniyor. Seba Office Boulevard Mayıs 2017'de tamamlanıyor...

Seba Office Boulevard Cendere ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard Cendere ofis fiyatları metrekare birim fiyatı bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard Cendere'de teslimler Mayıs 2017'de yapılıyor...

Nep Office teslimleri ne zaman?

4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Nep Office projesi Özül İnşaat imzası taşıyor. Peki, Nep Office teslimleri ne zaman?

Seba Office Boulevard ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard ofis fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede 204 adet bağımsız birim yer alıyor.

Avrupa Residence Office Ataköy standartları yükseltiyor!

Avrupa Konutları’nın en yeni halkası Avrupa Residence & Office Ataköy satışa sunuldu. Projede 165 rezidans daire ile 52 ofis ve sınırlı sayıda dükkan yer alırken, daire fiyatları 655 binden başlıyor.

Avrupa Residence & Office Ataköy satışta!

AVRUPA Konutları'nın en yeni halkası Avrupa Residence & Office Ataköy satışa sunuldu. Artaş İnşaat'ın projesinde 165 rezidans daire ile 52 ofis ve sınırlı sayıda dükkan yer alıyor.

Avrupa Residence Office Ataköy'de 655 bin TL'ye!

Avrupa Konutları’nın en yeni halkası Avrupa Residence Office Ataköy satışa sunuldu. Uzun zamandır merakla beklenen projede 165 rezidans daire ile 52 ofis ve sınırlı sayıda dükkan yer alıyor.

Avrupa Residence Office Ataköy satışa sunuldu!

Avrupa Konutları’nın en yeni halkası Avrupa Residence Office Ataköy satışa sunuldu. Uzun zamandır merakla beklenen projede 165 rezidans daire ile 52 ofis ve sınırlı sayıda dükkan yer alıyor.

Dumankaya Flex Ofis'te 70 ofis sahibini bekliyor!

Dumankaya'nın Bahçeşehir'de inşa ettiği "Flex Office Bahçeşehir" projesini tercih ediyor. Ramazan kampanyasının da devam ettiği projede son 70 ofis sahiplerini bekliyor.

Tatar Yapı Ataşehir ofis projesi!

Plaza ve home-office şeklinde yükselecek olan Tatar Yapı Ataşehir ofis projesinde 20 adet plaza ve 6 adet home office yer alıyor. Proje Tatar Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Nep Office fiyat listesi!

Nep Office fiyat listesine göre projedeki ofisler metrekare birim bazında 6 bin 500'den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı'nın, Havelsan'm ve Aselsan'ın yakın konumunda yer alıyor.

Nep Office ofis fiyatları Haberi

Nep Office ofis fiyatları

Özül İnşaat tarafından inşasına başlanan Nep Office projesi Başkentli firmaları hem güvenlik hem de konforla buluşturuyor. Nep Offiee Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Şeker, projenin detaylarını AKŞAM'a anlattı. 


İNŞAAT İŞİNE 2006'DA BAŞLADIK 

Firmamızı'2006 yılında iki ortak olarak Özül inşaat olara kurduk. 2006'da ilk olarak Batıkent'teki inşaatımıza başladık. Seri inşaat yaptıktan sonra Azerbaycan'da beş yıldızlı bir otel inşaatını bitirdik. Yurtdışında da projelerimiz oldu. Ondan daha sonra En Park Beytepe projemize başladık. Nep Office'in arsasını daha önceden almıştık. Projesini hazırlayıp inşaatımıza başladık. 


İŞLETİM SİSTEMİ SATIYORUZ 

Nep Office projemizde 'Yerii Nesil' ofisler dediğimiz bir konseptimiz var. Müteahhit mantığıyla çalışmıyoruz. Binayı yapıp devretmiyoruz. Biz burada aslında bir işletim sistemi satıyoruz. Nep Business Lounge adında bir işletim sistemimiz var. 


Bu projeden ofis alan firma ve kişilerin ihtiyacı olan bütün business...