26 / 07 / 2024

nerede yaşamalı

nerede yaşamalı

Çoğu zaman şehirlerin yeteri kadar sağlıklı olmadığını düşünürüz ancak bunun için hiç bir şey yapmayız. Peki konuyla ilgili yapılan araştırmalar ne gösteriyor? BBC kırların ve kentlerin sağlığımız üzerindeki etkilerini inceledi.

İlker Kuruöz kaç yaşında? İlker Kuruöz iş hayatına nerede başladı?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi İlker Kuruöz kaç yaşında? İş hayatına nerede başladı? İşte ayrıntılar...

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Az önce deprem mi oldu? Deprem bugün nerede oldu? 13 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden hemen sonra da deprem listesi sorgulanıyor. İşte 13 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede deprem oldu? 12 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden hemen sonra da deprem listesi sorgulanıyor. İşte 12 Nisan 2023 deprem listesi!

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan beyaz eşya ürünlerinden biridir. Çamaşır makinesi, giysileri temizlemek ve yıkamak için tasarlanmış bir cihazdır. Peki Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz ne kadar, en uygun nerede? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Single Pan, çok az yağla ya da yağsız; sağlıklı, lezzetli, pratik ve düşük kalorili yemekler yapmanızı sağlar. Patatesten tavuğa, balıktan ete, kestaneden keke kadar birçok yiyeceği kolayca pişirir. Peki, Karaca Multifry, kaç litre? İşte detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Regal markası beyaz eşya alanında kendini kanıtlamış bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatından daha büyük hizmet sunan Regal'i kullanan ev hanımları çok iyi bilir.Sizde az fiyata büyük hizmet isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Regal Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch kendini kanıtlamış ve yılların tecrübesi ile tekrar karşınıza çıkıyor. Beyaz eşya denildiğinde ismi kadim bir geçmişe sahip olan markanın buzdolapları da fiyatı araştırılan ürünler arasında. Peki Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Tefal Yağsız Fritöz Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri neler 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Yağsız Fritöz Airfyer; 3 farklı pişirme programı sayesinde minumum yağ kullanarak maksimum lezzet ortaya koyuyor. Peki bu pişirme programları ne işe yarıyor?

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Mini Buzdolabı SB14001 anlık ortam sıcaklığını ölçerek lazım gelen ısıya kendini otomatik ayarlayan Vestel mini buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Vestel Mini Buzdolabı SB14001 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

nerede yaşamalı Haberi

nerede yaşamalı

Çevre kirliliği veya stresten bıkıp da mutlu ve sağlıklı olmak için şehri terk edip sakin bir yere yerleşmeyi düşündüğünüz olmuştur.

Ancak en sağlıklı bölgeleri tespit etmemizi sağlayacak fazla araştırma yok. Bilim insanları insan sağlığı ile çevre arasındaki bağlantıyı inceledikçe ister metropoller ister sakin kumsallar olsun her çevrenin belli avantaj ve dezavantajları olduğunu gösteriyor.

BBC Dergi'de yer alan habere göre; Exeter Tıp Fakültesi'nden çevre psikolojisi uzmanı Matthew White bu araştırmaların başını çekenlerden. Çalışmalar çevrimizin bizi nasıl etkilediğini belirleyen birçok faktör olduğunu gösteriyor.

Şehirlerde yaşayanlara yeşil alanların genel olarak iyi geldiği biliniyor. Parklara yakın yaşayanlar hava kirliliği ve gürültünün zararlarına daha az maruz kaldığı gibi, yeşil alanların serinletici etkisinden de yararlanmış oluyor.

Yeşil alanlar pek çok yararı olan sosyal ve fiziksel aktiviteyi kolaylaştırır,...