20 / 07 / 2024

Nergis Parkı

Nergis Parkı

Karşıyaka'daki yeşil oranını artırmak ve mevcut alanları korumak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Parkın adı da "Nergis Direniş Parkı" olacak...

Karşıyaka Nergis Parkı hizmet alanı kalacak!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Nergis Mahallesi'ndeki ergis Parkı'nın imar planlarında "belediye hizmet alanı" olduğu anlaşıldı.

Karşıyaka Nergis Parkı imar planı yeşil alan olmalı!

İZMİR Karşıyaka'da Nergis Parkı'nın imar planlarına 'Yeşil alan' olarak geçirilmesini isteyen ve parka dikilen binaya tepki gösteren mahalle halkı, belediye binasının önünde basın açıklaması yaptı.

Karşıyaka Nergis Parkı yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Nergis Parkı yenileme çalışmaları başladı!

Karşıyaka'daki yeşil oranını artırmak ve mevcut alanları korumak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Parkın adı da "Nergis Direniş Parkı" olacak...

Karşıyaka Nergis Parkı yenileniyor!

Karşıyaka ’daki yeşil oranını artırmak ve mevcut alanları korumak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı’nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı.

Karşıyaka Nergis sakinleri park alanına bina yapılacağını iddia etti!

Nergis Mahalle Muhtarlığı ile Karşıyaka Belediyesi Nergis Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi 'nin de içinde bulunduğu park alanına bina yapılacağı iddiasına karşı mahalleli ayağa kalktı.

Meram Nergis Park Konut Kooperatifi için ön kayıtlar başlıyor!

Meram Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Küçükaymanas Mahallesi'nde yeni kurulan Meram Nergis Park Konut Yapı Kooperatifi'ne üyelik için ön kayıtların 24 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayacağı bildirildi

Bursa Yasemin Park'ta 173 bin 500 TL'ye!

Nergis İnşaat'ın inşa ettiği Yasemin Park projesinde yaşam 2001'den bu yana devam ediyor

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Nergis Parkı Haberi

Nergis Parkı

Karşıyaka'daki yeşil oranını artırmak ve mevcut alanları korumak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Parkın adı da "Nergis Direniş Parkı" olacak.


Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en önemli yeşil alanlarından biri olan Nergis Parkı'nı yenilemek ve modern bir görünüme kavuşturmak için harekete geçti. Park için, çocuklara ve yetişkinlere hitap edecek çalışma başlatan belediye, vatandaşların öneri ve taleplerini de dikkate alarak özel bir proje hazırladı. Projeye göre, park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 2 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta 0-6 yaş ve 6-12 yaş gruplarına yönelik, zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları olacak. Yetişkinler için pergoleler ve ağaç altı oturma üniteleri ile keyifli alanlar yaratılacak. Parktaki fitness...