05 / 05 / 2024

Nergiz Akbaş

Nergiz Akbaş

Kayhanlar Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kayhan, Nergiz Akbaş, Ahmet Kayhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Şubat'ta Bahçelievler, Yenibosna'da kuruldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

Hükümetten açıklama: EYT yasallaşıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "EYT'yi yasalaştıracağız. 5 adımdan 4 tanesini gerçekleştirdik. EYT'yi şubat ayı içinde yasalaştırıp, mart ayı içinde de maaşlarını almalarını gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

AK Parti yeni duyurdu! İşte EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin haftalardır beklediği düzenlemenin ne zaman yasalaşacağı ve 2.6 milyon kişinin emekli maaşlarını ne zaman alacağı halen merak konusu iken, son açıklama yine AK Parti cenahından geldi. AK Parti Grub Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin Tür

EYT'lilerin ne zaman maaş alacağı belli oldu! AK Parti'den resmi açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını söyledi.

EYT'liler müjde! Maaşlar o ay tıkır tıkır hesaplara yatacak! AK Parti'den EYT açıklaması...

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu verdi. Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını belirtti...

Fenbeton İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fenbeton İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nergiz Keleş tarafından kuruldu.

SON DAKİKA… AK Parti'den EYT ve sözleşmeli personel ile kritik açıklama!

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması konusunda son dakika gelişmesi var. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması ilgili düzenlemelerin 2023 yılı başında yasalaşacağını açıkladı.

Sme Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sme Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Akbaş tarafından kuruldu.

Whitehead Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Whitehead Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Akbaş tarafından kuruldu.

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir İli Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir Dursunbey ilçesi, Akbaşlar Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Nergiz Akbaş Haberi

Nergiz Akbaş

Kayhanlar Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kayhan, Nergiz Akbaş, Ahmet Kayhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


Kayhanlar Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a.        Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.    ...