18 / 05 / 2024

Nergiz Okcu

Nergiz Okcu

Hace Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Harun Eren, Nergiz Okcu tarafından 200 bin liralık sermaye ile 11 Aralık'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Rox Group Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rox Group Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Nergiz tarafından kuruldu.

Fenbeton İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fenbeton İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nergiz Keleş tarafından kuruldu.

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ngz Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngz Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sibel Nergiz tarafından kuruldu.

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Fast Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fast Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nergiz Karaca tarafından kuruldu.

Nersan Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nersan Global Yapı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nergiz tarafından kuruldu.

Bn Asil İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bn Asil İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Nergiz tarafından kuruldu.

Otoexperim Bayrampaşa Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otoexperim Bayrampaşa Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Nergiz ve İsmail Ağca tarafından kuruldu.

Nergiz Okcu Haberi

Nergiz Okcu

Hace Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Harun Eren, Nergiz Okcu tarafından 200 bin liralık sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Hace Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...