05 / 05 / 2024

nervürlü çubuk ne işe yarar

nervürlü çubuk ne işe yarar

Türkiye Çelik Üreticileri Birliği Derneği Genel Sekreteri Mehmet Veysel Yayan, Elazığ'daki binalarda nervürlü demir yerine düz inşaat demiri kullanıldığını ve bu durumun hasarı arttırdığını söyledi...

TEKEL Genel Müdürlüğü'ne ait 889 metrekarelik arsa tekrar askıda! Arsaya talipli çıkmıyor!

TEKEL Genel Müdürlüğü’ne at Menemen’deki 889 metrekarelik arazi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir kez daha askıya çıkarıldı. Parsel daha önce de satışa çıkarılmış ancak taliplisi çıkmamıştı.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR kura çekilişi ne zaman? Hangi ilde kuralar hangi gün çekilecek? Aman kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin personel alımı kapsamında kura tarihleri merak ediliyor. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR kura çekilişi ne zaman? Hangi ilde kuralar hangi gün çekilecek?

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

Altın fiyatlarında sınırlı yükseliş! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 27 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde sınırlı yükselişine devam ediyor. Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarını merak ediyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 27 Nisan 2023 altın fiyatları.

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Dolarda adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı duyanın resmen aklı gitti! Dolar kahini tarih vererek uyardı

Dolar kurunda yaşanan ve bir türlü önüne geçilemeyen kur dalgalanmasına ilişkin vatandaşın aklına 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' soruları geldi. Konu ile alakalı açıklama yapan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar, O tarihte 27 TL olacak açıklamasını yaptı.

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü ne kadar? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü, sağladığı kullanım avantajlarıyla ütü yapmanın olumsuz şöhretini geçmişte bırakıyor. Ütülemeyi kolay, hızlı ve zevkli bir hale getiriyor. Peki, Vestel VBJU 8026 ütüde buhar basıncı kaç?

Euro kurunda sınırlı yükseliş sürüyor! Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru

Dolar/TL kuru tarihi zirvelerinde yatay seyrederken piyasalarda Hazine ihaleleri ve 10 ilden oluşan depremin etkileri izleniyor. Euro/TL kurunda ise sınırlı yükseliş  devam ediyor. Euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru son dakika...

İŞKUR EGM polisevi müdürlüğüne personel alacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 30 Ocak!

EGM polisevi müdürlüğüne temizlik personeli alımı için İŞKUR üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana en az ilköğretim mezunu olanların başvuru yapabileceği ifade edildi.

Altın için iple çekilen gün geldi! Bugüne dikkat! Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''hayırlı olsun'' diyerek açıkladı

Altın ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugüne dikkat çekti ve yatırımcıların iple çektiği haberi ''hayırlı olsun'' diyerek bir çırpıda açıkladı. 

nervürlü çubuk ne işe yarar Haberi

nervürlü çubuk ne işe yarar

AFAD’ın Elazığ'daki hasar tespit çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depreminden sonra Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta incelemeye alınan 22 bin 991 binadan 496'sının yıkıldığı, 5 bin 401'inin ağır, 616'sının orta ve 7 bin 960'ının az hasarlı olduğu tespit edildiği belirtildi.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, binalarda kullanılan betonun kalitesizliği ve inşaat kumu ise en çok konuşulan konu oldu. Bir binanın sağlamlığını betonla birlikte belirleyen diğer önemli unsur ise inşaat çeliği olduğu belirtiliyor. Kaliteli inşaat çeliği binaların dayanıklılığını artırıyor.

Türkiye Çelik Üreticileri Birliği Derneği Genel Sekreteri Mehmet Veysel Yayan, Elazığ depremine farklı bir açıdan yaklaşarak binalardaki demir kalitesini vurguladı.

‘ÇELİK İSKELET, BİNA ET’

MEhmet Veysel Yayan, “Çeliği insan vücudundaki iskelet yapısı ve betonu iskeleti saran et gibi düşünürsek, bunlardan...