04 / 05 / 2024

Neşat arslan projeleri

Neşat arslan projeleri

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan; Birlik ve kardeşlik içinde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını temenni ediyorum.

TEKEL Genel Müdürlüğü'ne ait 889 metrekarelik arsa tekrar askıda! Arsaya talipli çıkmıyor!

TEKEL Genel Müdürlüğü’ne at Menemen’deki 889 metrekarelik arazi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir kez daha askıya çıkarıldı. Parsel daha önce de satışa çıkarılmış ancak taliplisi çıkmamıştı.

Altının 6 gün sonra ne kadar olacağı az önce resmen açıklandı! Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın

Altını olanların ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında bulunan altının 6 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın...

Altının 8 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın!

Altını olanların veya altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasındaki altının 8 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın...

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyesi 2022 ne kadar olacak? 4 formülle emekli bayram ikramiyesi zammı 

2022 asgari ücrete yapılan yüzde 50,51 oranında zam, milyonlarca memura, emekliye yapılan iyileştirmeler bayram ikramiyelerinde de artış beklentisi oluşturdu. Emekliler bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağını merak ederken, zamlarla ilgili 4 formül öne atıldı...

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Borak Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borak Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşat Borak tarafından kuruldu.

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

Neşat arslan projeleri Haberi

Neşat arslan projeleri

Yenigün TV'de yayınlanan 'Belma Şahaner ile Ege'nin Gündemi' adlı programın konuğu, AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan oldu. Gündeme dair önemli konulara değinen Arslan, Buca'nın parasının çarçur edildiğini belirterek ''Yaklaşık 150 milyon TL'ye yakın bütçesi var. Başkan, sadece yüzde 13'ünü yatırım için kullandı, diğerlerini çarçur etti. Buca Belediyesi, kendisine emanet edilen parayı doğru kullanmıyor'' diye konuştu.


İlçesinin en büyük sıkıntısının ulaşım olduğuna dikkat çeken Arslan, Menderes Caddesi'nin trafik yükünü kaldıramadığını ve çok acil alternatif yollar yapılması gerektiğini anlattı.


Ülkemizde yaşanan genel gündemi nasıl değerlendiriyorsunuz?


Tüm İslam alemine, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, birlik ve kardeşlik içinde geçirerek, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını temenni ediyorum. Terör illetinden kurtulduğumuz an, ülkemizin önünde hiçbir güç duramayacaktır.


Ülkemiz bu terörden tez zamanda kurtulacak. Çünkü ülkemizin gelişmesi ve...