04 / 05 / 2024

Neşet Çağlayan projeleri

Neşet Çağlayan projeleri

Orhangazi Belediyesi'nde 30 Mart yerel seçimlerinden sonra başlayan Neşet Çağlayan döneminde 1 yıllık sure geride kaldı. Neşet Çağlayan döneminin başlaması ile birlikte bir çok alanda belediyecilik hizmetleri de kendini hissettirmeye başladı.

Neşet Çağlayan: 2015 projeleri konuşacağımız bir yıl olacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelinde devam eden birçok proje ile planlanan çalışmalar ve bu çalışmaların yapılacağı alanları gezerek incelemelerde bulundu...

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Orhangazi Yenisölöz'de imar sorunu çözüldü!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mint Çağlayan projesinde peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

MİNT Çağlayan satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin 750 TL'ye!

Sefer Altıoğlu ve Erden Timur’un birlikte hayata geçirdiği MİNT, kentsel dönüşüm projeleri ile yükseliyor. MİNT Çağlayan, MİNT Şişli ve MİNT E-5'ten oluşan 3 proje bu yıl içinde satışa çıkacak. MİNT Çağlayan projesi ise satışta.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Neşet Çağlayan, Orhangazi'deki 2017 çalışmalarını anlattı!

Orhangazi'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılında yapacakları çalışmaları anlattı.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Neşet Çağlayan projeleri Haberi

Neşet Çağlayan projeleri

Orhangazi'de Neşet Çağlayan dönemi ile birlikte yepyeni ve yeni bir anlayış dönemi başlarken, 1 yılda Orhangazi'de imardan, sosyal etkinliklere, sağlık alanından eğitime, Tarımsal hizmetlerden spor yatırımlarına kadar birçok alanda yatırımlar yapıldı, yeni projeler de hazırlanıp yatırıma hazır hale getirildi. 


Orhangazi Halkı, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ilçenin idaresini büyük bir farkla Ak Partili Neşet Çağlayan'a teslim etmişti. Orhangazi Belediyesi'nde Neşet Çağlayan döneminin başlaması ile birlikte bir çok alanda belediyecilik hizmetleri de kendini hissettirmeye başladı.

1 yıllık dönemde Orhangazi Belediyesi'nde bir çok birimde farklı çalışmalar yürütüldü. 


1 YILDA NELER OLDU FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARI 


Hürriyet Mahallesi'nin kanayan yarası, ağır tonajlı kamyonlar için alternatif yol çalışması, Hürriyet, Yavuz Sultan Selim, Ahmet Yesevi ve Çakırlı Camilerinin çevre düzenlemeleri, Üreğil Kuran Kursu, TOKİ Cami ve Tepeüstü Cami Kuran...