01 / 05 / 2024

Nesim Can

Nesim Can

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

Can Makine İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Makine İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bader Nasser Alshaıa ve Nesim Can tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu

Nesim Ekinci: Konut almak için en uygun zaman!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi.

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

Can Ali Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

Hasan Can: İstanbul Finans Merkezi arazisi 6 yıldır bize ait!

İstanbul Finans Merkezi'nin Ümraniye Belediyesi'ne bağlanmasına CHP'li Ataşehir Belediyesi'nden gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Burası Ümraniye Belediyesi'ne ait" dedi...

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evinin iç mimarisiyle ilgili yargıtay yeni bilirkişi raporu istedi!

Sibel Can' ın Beykoz Konakları'ndaki evinin iç mimarisiyle ilgili 'fikir hakkı' davasında Yargıtay yeni bilirkişi raporu istedi.Mahkeme 10 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi...

Can Riva projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Can inşaat, çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getirdiği dost ve müşterilerini Şefik Can Caddesi'nde yapımı tamamlanan 100 dairelik Can Riva projesinin anahtar teslim töreninde buluşturdu.

Can İnşaat 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti!

Konya'ya kazandırdığı yüzlerce konuta her geçen gün yenilerini ekleyen Can İnşaat, hafta sonu gerçekleştirdiği programda 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti. Teslimler bir törenle yapıldı.

Nazım Biçer: İnşaat sektörü bir kentin can damarıdır!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, "İnşaat sektörü bir kentin can damarı" dedi. Biçer. "Yeni alanları imara açmak sermaye gruplarının Adana'ya iş için akması demektir" dedi.

Can Ateş kızının annesi Meryem Uzerli için ev arıyor!

Can Ateş'le kızının annesi Meryem Uzerli arasında buzlar eridi.İkili, birbirini sanal alemde yeniden takibe aldı.Ateş, Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Uzerli'yle birlikte yaşayacağı ev için de arayışa girdi...

Nesim Ekinci: İmar planları çözülürse Mersin inşaat sektöründe ilerleyecek!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, imar planı sıkıntılarının çözülmesiyle birlikte kentin inşaat sektöründe çok daha ileriye gidebileceğini ve planların hemen hayata geçirilmesini kaydetti.

Nesim Ekinci: İnşaatçıların gözü Mersin imar planında!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci 'Mersin eğer bir dünya kenti olacaksa, büyük bir ilerlemeden bahsediyorsak, yurt dışından gelecek yatırımcılardan bahsediyorsak, arsa sıkıntısının çözülmesi gerekir' dedi.

Nesim Can Haberi

Nesim Can

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.


İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.      1- Türkiye Cumhuriyeti yasaları ve uluslararası hukukun izin verdiği her türlü emtianın  ithalatını, ihracatını  ve ticaretini yapmak,      2- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak, Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak...