05 / 05 / 2024

Nesim Ekinci MERYAP

Nesim Ekinci MERYAP

Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci kimdir? Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Nesim Ekinci...

Konut sektörü uygun faizli ve ödenebilir krediyle hareketlenir!

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, son senelerde kendini gösteren konuta erişim zorluklarının, özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi fırsatlarının sağlanması ve genel olarak ev alımlarına kapsamlı teşviklerin gelmesi ile çözüleceğinin altını çizdi. 

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Meryap İnşaat Yapı Emlak Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de kuruldu.

Konut fiyatları maliyetlerdeki artışlardan nasıl etkilendi?

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, inşaat girdi maliyetlerindeki yükselişi konut alıcılarına yansıtmamak amacıyla sektör temsilcilerinin bugüne kadar büyük çaba gösterdiğini belirtti. Nesim Ekinci, artışların fiyatlara yansıtıldığını ve yükselişin sürdüğünü dile getirdi.

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Uyarlar Demir Çelik'in acı günü! Nesim Uyar vefat etti!

Uyarlar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Uyar vefat etti. Uyarlar Demir Çelik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Nesim Ekinci: Konut almak için en uygun zaman!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Akkök Holding'in acı günü! Nesim Alalu vefat etti!

Akkök Holding'in iş ortağı Eliya Alalu'nun babası Nesim Alalu vefat etti. 

Mersin'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisinde ele alınan 1/5 binlik imar önemli olduğunu açıkladı.

Nesim Ekinci MERYAP Haberi

Nesim Ekinci MERYAP

Nesim Ekinci kimdir?

Nesim Ekinci, Ağrı doğumlu. Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, aynı zamanda Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanıdır.


Nesim Ekinci'nin Ekinci İnşaat web sayfasında yer alan mesajı şu şekilde:


"Ekinci İnşaat olarak biz, bugün için gerekli tüm konforu sağlamakla birlikte gelecekte var olacak şekilde tasarladığımız, yüksek kaliteli olarak hayata geçirdiğimiz, insanların içinde yaşamaktan mutluluk ve gurur duyacakları yaşam alanları inşa etmekten büyük onur duyuyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana benimsediğimiz en büyük ilkemiz olan yaşadığımız topluma, kentimize ve ülkemize hizmet etmek misyonundan sapmadan yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz.


Artan konfor, lüks ve huzur beklentilerini tüm projelerimizde birebir karşılıyor olmanın mutluluğunu yaşarken yalnızca güzel evler değil, iyi komşuluklar da geliştirecek şekilde çalışıyoruz. Müşterilerimizin yanında tedarikçilerimizi, çözüm ortaklarımızı ve en önemlisi çalışanlarımızı da...