26 / 07 / 2024

Neslihan Argun

Neslihan Argun

Hiperart İnşaat Emlak Gıda Medikal Rehabilitasyon Hizmetleri ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Neslihan Argun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu.

İBB belediye şirketlerini özelleştirmeye hazırlanıyor: Önce İGDAŞ, ardından Hamidiye ve Halk Ekmek! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) belediye şirketlerini özelleştirmek için hazırlıklara başladı. İBB Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İgdaş'ı 10 milyar dolar değerlemeyle halka arzını planladıklarına, sırada da Hamidiye ve Halk Ekmek'in olabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Bakkah Turizm Seyahat Limited Şirketi Kuruldu!

Bakkah Turizm Seyahat Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed M. Sultanseyyid ve Neslihan Genç tarafından kuruldu.

Parcs Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Parcs Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Argun Alıcı taarfından kuruldu.

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Kırkaya ve Erdem Argun ortaklığında kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Onur tarafından kuruldu.

Minal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Minal Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Esen ve Neslihan Güldal Eskiçakıt ortaklığında kuruldu.

Neslihan Tonbul kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Neslihan Tonbul kimdir? Neslihan Tonbul daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Neslihan Tonbul'un eğitim hayatı nasıldı? Neslihan Tonbul 'un hayatına dair merak edilenler.

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Neslihan Argun Haberi

Neslihan Argun

Hiperart İnşaat Emlak Gıda Medikal Rehabilitasyon Hizmetleri ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Neslihan Argun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


Hiperart İnşaat Emlak Gıda Medikal Rehabilitasyon Hizmetleri ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 41.20.02 İKAMET AMAÇLI BİNALARIN İNŞAATI, İNŞAAT: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;beton üretimi, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...