08 / 05 / 2024

neslihan ışık sehpaları

neslihan ışık sehpaları

Sabah Gazete Yazarı Şelale Kadak, Prof. Dr. Bilge Işık'ın kızı Neslihan Işık ile tasarımları ve başarıları hakkında konuştu. İşte o yazı!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Just Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Just Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Derya Durmuş tarafından kuruldu.

Ferah Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Taşkın tarafından kuruldu.

Nbm Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nbm Archıtects Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Başar tarafından kuruldu.

Neslihan Kozanoğlu'nun Çatalca Cumhuriyet Köyü'ndeki lüks çiftliği!

Neslihan Kozanoğlu,  pandemi sonucunda yasakların yükseldiği günlerini Çatalca Cumhuriyet Köyü'nde kendi çiftliğinde geçirdi. Kozanoğlu, yaz aylarında ise çiftliğini özel organizasyonlar için de kiralıyor. 

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Tanrıvermiş tarafından kuruldu...

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Noyan Kara ve Neslihan Ayça Tunçbilek ortaklığında kuruldu.

Gnp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gnp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Akça tarafından kuruldu. 

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları’nda arsa alıyor!

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları'ndan arsa almak için kolları sıvadı. Doğlu, bölgede35 dönümlük bir arsa beğendi...

HBS Mimarlık E Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HBS Mimarlık E Ticaret Anonim Şirketi 80 bin TL sermaye ile 23 Ekim 2017'de Neslihan Tanır tarafından kuruldu. 

neslihan ışık sehpaları Haberi

neslihan ışık sehpaları


Armut dibine düşüyor galiba. Kerpiç evler konusunda yaptığı araştırmalarıyla tanınan ve şu sıralar Van Valisi'nin kırsal kesim kalkınmayı kerpiç evlerle yapma isteği nedeniyle başvurduğu en otorite isimlerden biri olan Profesör Dr. Bilge Işık'ın kızı Neslihan Işık'ın hikâyesi de annesininki kadar dikkat çekici. 


Önceki gün bir öğlen yemeğinde buluştuğum isimler ilginç. Şu sıralar İranlı Nab Holding ile Tebriz'de bir alışveriş merkezi ve otel yapmakla meşgul mimar Dara Kırmızıtoprak, büyük bir sanat projesinin arifesinde olan ve heyecanını gizleyemeyen son yılların en gözde Türk ressamlarından Ahmet Güneştekin ve tasarımını yaptığı bir sehpayı dünyanın en tanınmış İtalyan mobilya markalarından birinin koleksiyonuna sokmayı başaran genç tasarımcı Neslihan Işık. 


Hal böyle olunca masada fikirler havada uçuşuyor. Bir tarafta protest bir duruş, öte tarafta global bir bakış açısı...