05 / 05 / 2024

Nesrullah Tanğlay kim

Nesrullah Tanğlay kim

Bitlis'te tarihi ve tescilli evlerin restorasyon çalışmalarına başlandı. 405 tescilli tarihi yapının bulunduğu kentte, ilk etapta 40 evde başlatılan restorasyon çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 9 milyon 100 bin TL ödenek ayrıldı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Türkiye'de seçim sonrası dövizin yönüne ve hareketine dair tahminler gelmeye devam ediyor. Tahminlerden biri de Commerzbank'tan geldi. 15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Urbanist Architecture'e Build Architecture Awards’tan ödül!

Mimar Ufuk Bahar öncülüğünde İngiltere’nin başkenti Londra’da kurulan Türk mimarlık şirketi Urbanist Architecture, Build Architecture Awards’tan ödüle layık görüldü.

Nesrullah Tanğlay kimdir?

Nesrullah Tanğlay, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nesrullah Tanğlay kimdir? Nesrullah Tanğlay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Özak GYO faaliyet raporuna ARC Awards'tan ödül!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 2015 yılı faaliyet raporu, ABD merkezli ARC Awards'tan bronz ödüle layık görüldü. İşte o haber...

Piyalepaşa İstanbul'a Las Vegas’tan İnteraktif Hologram Ödülü verildi!

Sektöründe bir ilke imza atarak tanıtımını interaktif hologram teknolojisi ile yapan Piyalepaşa İstanbul, bu inovatif tanıtımı ile Digital Signage Expo Apex 2016’da ödüle layık görüldü.

Kızılay iş merkezi aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yeni binasının tanıtımını düzenlediği basın toplantısı ile yaptı. Şişmanoğlu, aylık 50 bin liraya kiraya verdiklerini açıkladı.

Kızılay iş merkezi aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yeni binasının tanıtımını düzenlediği basın toplantısı ile yaptı. Şişmanoğlu, aylık 50 bin liraya kiraya verdiklerini açıkladı.

Zorlu Center Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Nesrullah Tanğlay kim Haberi

Nesrullah Tanğlay kim

Bitlis'te yıkılmaya yüz tutmuş tarihi ve tescilli evlerin restorasyon çalışmalarına başlandı. 405 tescilli tarihi yapının bulunduğu kentte, ilk etapta 12'si tescilli toplam 40 evde başlatılan restorasyon çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 9 milyon 100 bin TL ödenek ayrıldı. 

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kentin her sokağının tarih koktuğunu belirterek, "Bitlis´i tarih konusunda hak ettiği yere taşımayı amaçlıyoruz" dedi. 

7 bin yıllık geçmişi ve tarihi mimarisiyle adeta açık hava müzesini andıran Bitlis'te, 405 tescilli tarihi ev bulunuyor. Yüzyıllardır ayakta kalmayı başaran kent merkezinin Muştakbaba Mahallesi Alemdar Sokak'taki 12 tecsilli tarihi yapı olmak üzere 40 evin restorasyon çalışması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 9 milyon 100 bin TL ödenek ayrıldı. Restorasyon çalışmaları kapsamında tarihi yapılara cephe giydirme, dam onarımları,...