03 / 05 / 2024

Nest Menemen adresi

Nest Menemen adresi

Konum bilgisine göre İzmir-Çanakkale yoluna 50 metre kadar uzaklıkta yer alan projede 165 adet daire bulunuyor. Nest Menemen satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Nest Menemen satılık daire!

Konum bilgisine göre İzmir-Çanakkale yoluna 50 metre kadar uzaklıkta yer alan projede 165 adet daire bulunuyor. Nest Menemen satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

İzmir Nest Menemen güncel fiyat listesi!

4 blok şeklinde inşa edilen proje İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Nest Menemen güncel fiyat listesi kapsamında daireler 164 bin 000 TL'den başlıyor.

Koyundere Nest Menemen'de yaşam başlıyor!

Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı.

İzmir Nest Menemen otobana bir adım mesafede yükseliyor!

İzmir'de yerleşimin yükselen yıldızı Menemen-Koyundere'de inşa edilen Nest Menemen projesi hem yaşam, hem de yatırım için ideal.

Menemen Pelikan Göl Evleri satış ofisi!

Sarp Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Menemen Pelikan Göl Evleri projesinde toplam 700 adet daire yer alıyor. Proje toplam 56 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Menemen Pelikan Göl Evleri satış ofisi adres bilgileri...

Menemen Pelikan Göl Evleri fiyat bilgisi!

İzmir İl'i Menemen İlçe' sinde yükselen Pelikan Göl Evleri projesi toplam 56 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Menemen Pelikan Göl Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Menemen Plastik OSB’de 10 firma inşaata başlayacak!

5 bin kişiye istihdam yaratacak Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat şubat ayının ilk haftasında Medusa Plastik’e verilecek. Ardından 10 kadar firma daha birbiri ardına yıl içinde inşaat faaliyetlerine başlayacak..

Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat Şubat'ta veriliyor!

5 bin kişiye istihdam yaratacak Menemen Plastik OSB’de ilk ruhsat şubat ayının ilk haftasında Medusa Plastik’e verilecek. Ardından 10 kadar firma daha birbiri ardına yıl içinde inşaat faaliyetlerine başlayacak

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi!

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi. İstanbul iş yaşamının merkezi Gayrettepe’de kapılarını açan The Leos Residence, üst düzey yönetici ve CEO’ların ikinci adresi olmaya hazırlanıyor.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Menemen ikinci arıtma tesisinin ihale süreci tamamlandı!

Avrupa Birliği standartlarında arıtma sayısı ve kişi başına düşen arıtma miktarıyla "Türkiye liderliğini" koruyan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma seferberliği sürüyor.Menemen'e ikinci arıtma tesisi geliyor.

Menemen'e ikinci arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma seferberliği sürüyor. Menemen'e ikinci arıtma tesisini kurmak için ihale sürecini tamamlayan İZSU Genel Müdürlüğü, tesisi inşa edecek firma ile sözleşme imzalandı ve işin yer teslimi yapıldı.

Manzara Adalar satış ofisi adresi!

Manzara Adalar projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alıyor. Projede fiyatlar 267 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Manzara Adalar satış ofisi adresi...

Nest Menemen adresi Haberi

Nest Menemen adresi

Toplam 12 bin 400 metrekare alanda hayata geçirilen projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 165 adet daireden meydana geliyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje İZBAN Koyundere durağına 100 metre, İzmir-Çanakkale yoluna 50 metre, İzmir-Çanakkale otobanı ve Menemen çıkısına 200 metre kadar mesafede yer alıyor.


Son iki adet 2+1 dairenin satışta olduğu projede 2+1 daire alanlarının 84 metrekare, 3+1 daireler 123 metrekare ile 126 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sosyal alanları içerisinde projede açık hobi ve aktivite odaları, fitness center, basketbol sahası, bitkisel ve yapısal peyzaj, masa tenisleri, yüzme havuzları ve açık otopark bulunuyor.


4 blok şeklinde inşa edilen proje İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alıyor. Proje Nestyap İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Nest Menemen satılık daire...