02 / 05 / 2024

Nest Menemen konumu

Nest Menemen konumu

Konum bilgisine göre İzmir-Çanakkale yoluna 50 metre kadar uzaklıkta yer alan projede 165 adet daire bulunuyor. Nest Menemen satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Yücesoy Kuzeyşehir Menemen fiyat ve ödemeleri!

Yücesoy Mühendislik yeni projesini İzmir Menemen'de hayata geçiriyor. Kuzeyşehir adı verilen projede daire teslimlerinin 2018 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

İzmir Menemen'de ihale sözleşmesine aykırı merdiven yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menemen’de yaptırdığı üstgeçidin, ihale sözleşmesine aykırı biçimde inşa edildiği ortaya çıktı. Sayıştay ihaleyi kazanan firmanın işin tamamını başkasına yaptırdığını belirledi

Nest Dragos'ta teslimler 24 ay sonra!

İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde hayata geçirilen Nest Dragos projesinde toplamda 180 daire bulunuyor. Projede fiyatlar lansman sonrasında belli olacak.

Nest Çengelköy'de 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Çengelköy'de Güzeltepe Mahallesi'nde hayata geçirilen projede daireler ve dükkanlar bulunuyor. Nest Çengelköy projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Menemen Asarlık Yeşilpınar Mahallesi'ne köprü yapılacak mı?

Menemen Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Abdullah Orak, "Burada evlerin tapusu var. Resmi olarak başvuru yaptık. Bize olumsuz cevap geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan gelen cevapta imar planlarında uygun bağlantı yolu olmadığı için geçit köprüsü yapılamadığı söylendi.''dedi.

İzmir Menemen OSB'de 3 parsel sahibini buldu!

Türkiye´nin tek Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (MPİOSB) 3 firmanın daha yatırım yapacağı parseller kura çekimiyle belli oldu.

Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Esat Akkoyun tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'e Devlet Üniversitesi geliyor!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülke genelinde yaşanan birlik havası, Menemen Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis toplantısına da yansıdı

İzmir Menemen'in kanalizasyon hattı 4 milyon TL'ye yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı. Aralık ayı içinde tamamlanması öngörülen çalışma yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak.

İzmir Menemen'e 4 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı.

İzmir Menemen OSB'de 6 fabrikanın inşaatı başlayacak!

Altyapı yatırımlarının devam ettiği İzmir Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika inşaatları da sürüyor. Bu yıl içerisinde 6 yatırımcının daha inşaata başlaması bekleniyor.

Turkuaz Baskı Çözümleri'nden Menemen Plastik OSB'ye fabika!

Turkuaz Baskı Çözümleri Genel Müdürü Ramazan Koçyiğit, "Menemen Plastik OSB'de aldığımız 10 bin metrekare alana kuracağımız yeni tesis için proje çalışmalarını bitirdik. İki ay içinde inşaata başlayacağız. " dedi.

Nest Menemen konumu Haberi

Nest Menemen konumu

Toplam 12 bin 400 metrekare alanda hayata geçirilen projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 165 adet daireden meydana geliyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje İZBAN Koyundere durağına 100 metre, İzmir-Çanakkale yoluna 50 metre, İzmir-Çanakkale otobanı ve Menemen çıkısına 200 metre kadar mesafede yer alıyor.


Son iki adet 2+1 dairenin satışta olduğu projede 2+1 daire alanlarının 84 metrekare, 3+1 daireler 123 metrekare ile 126 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sosyal alanları içerisinde projede açık hobi ve aktivite odaları, fitness center, basketbol sahası, bitkisel ve yapısal peyzaj, masa tenisleri, yüzme havuzları ve açık otopark bulunuyor.


4 blok şeklinde inşa edilen proje İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alıyor. Proje Nestyap İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Nest Menemen satılık daire...