30 / 04 / 2024

NestYap menemen projesi

NestYap menemen projesi

İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Nestyap, Menemen Koyundere'de yeni bir hayatin temellerini attı. Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, "Ev sahibi olmak isteyenlere konforlu ve yaşamı kolaylaştıracak bir ev tasarlıyoruz" dedi...

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

10 soruda TOKİ İzmir Menemen  2022 sosyal konut projesi! TOKİ Menemen ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 250 bin konut kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği belirtildi. Peki TOKİ Menemen projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Menemen 2022 sosyal konut projesi...

Rimay İnşaat'tan Menemen'e Villarima Kaleköy projesi!

Rimay İnşaat Menemen'de çevre dostu projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yoğun talep nedeniyle projede erken teslim yapılacak.

Menemen Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi TBMM'de!

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

TCDD'nin Menemen'de yapacağı taş ocağı projesi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'in Menemen ilçesinde TCDD tarafından yapılması planlanan taş ocağı ve diğer bazı tesisleri TBMM gündemine taşıdı..

Katal İnşaat Menemen projesi teslim tarihi!

Katal İnşaat, İzmir'in Menemen İlçesi'nde yeni projesine başlıyor. Katal İnşaat Menemen projesinde inşaat çalışmalarının ortalama 36 ay sürmesi planlanıyor..

Katal İnşaat Menemen projesi ile 262 konut geliyor! Yeni proje!

Katal İnşaat, İzmir'de yeni konut projesine başlıyor. 262 konuttan meydana gelecek projesi için kolları sıvayan Katal İnşaat, daireleri 2021'de teslim edecek..

Menemen-Çandarlı Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi ile ilgili alınması gereken önlemlere ilişkin 2017/10 Sayılı Başbakanlık Genelgesi, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Menemen Kuzeyşehir'de anahtar teslimi Aralık 2018'de!

Yücesoy İnşaat tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen Kuzeyşehir Projesi'nde anahtar teslimin Aralık 2018'de yapılacağı belirtildi. Proje yatırımda yüksek kazanç fırsatıyla dikkat çekiyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun müşavirlik ihalesi 25 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işini ihale edecek. İhalesi 25 Nisan 2017 tarihinde Saat 14.30'da gerçekleşecek.

NestYap menemen projesi Haberi

NestYap menemen projesi

İnsan merkez alan projede son teknolojiyi de kullandıklarını dile getiren Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, "Ev sahibi olmak isteyenlere konforlu ve yaşamı kolaylaştıracak bir ev tasarlıyoruz" dedi. 

Amorti ediyor İzmir-Çanakkale yolu üzerinde bulunan Nest Menemen'in İzban ve toplu taşımaya çok yakın olduğunu dile getiren Koç, "Şehrin karmaşasından uzak ama ulaşım kolaylığı ile bir o kadar da yakın olan Menemen-Koyundere beldesinde, ister yaşam amaçlı, isterseniz yatırım amaçlı bu projeden faydalanabilirsiniz. Projemizde farklı büyüklükteki konutlar herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı" dedi. 


Koç, NestYap'ın yeni projesi Nest Bornova'nın da, sunduğu avantajlar ile yatırımcıların ilgi odağı olduğunu dile getirdi. Nest Bornova'dan alman 1 + 1 dairenin 144 ay gibi kısa bi sürede kendini amorti ettiğini söyleyen Koç, birikimlerini gayrimenkul ile değerlendirmek isteyenlerin projeyi incelemesi gerektiğini...