03 / 05 / 2024

net yapı türkmenistan

net yapı türkmenistan

Net Yapı ve Ticaret LTD. Türkmenistan karayollarında 90 köprü inşaat ihalesini kazandı.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Türkmenistan ve Afganistan arasında Akina-Andhoy demir yolu hattı için ilk adım!

Türkmenistan ve Afganistan arasında Akina-Andhoy demir yolu hattı açılması ve altyapı projelerinin hayata geçirilmesi ile ilgili konferans çevrimiçi olarak yapıldı.

Net Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Tufan tarafından kuruldu.

Ant Yapı'nın Türkmenistan projesi teslim edildi!

Ant Yapı tarafından Türkmenistan'ın Lebap Vilayetin'de inşa edilen şehrin içme suyunu sağlayan tesis tamamlandı ve Ocak ayında teslim edildi.

Türkler Orta Asya'da en çok Türkmenistan'da yatırım yapıyor!

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, meclis toplantısında Türkiye ve Türkmenistan arasındaki ticaret, eğitim, kültür, enerji, inşaat ve ulaştırma alanlarındaki ortaklıklarına değindi..

Mustafa Elitaş Türkmenistan'daki projeleri inceleyecek!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, yarın Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ı ziyaret edecek. Elitaş, Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk müteahhit ve yatırımcılarının tesis ve projelerini inceleyecek.

N. Kurtulmuş: Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz anlaşması yapılabilir!

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz ve petrol anlaşmaları imzalayabileceğini söyledi.

Pakpen, Türkmenistan'da Expobuild fuarına katıldı!

Yapı malzemeleri sektörünün lider şirketlerinden Pakpen 17-19 Haziran tarihlerinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen altıncı kez katıldıkları Türk inşaat malzemeleri fuarı Expobuild’e katıldı.

Net-brüt metrekare nasıl hesaplanır?

Net-brüt metrekare farkı özellikle büyükşehirlerdeki konut alıcısının en büyük sorunlarından biri. Brüt metrekareye otopark, hatta merdiven boşluğu gibi ortak alanlar eklendiğinde bazen net metrekarenin 2 katı metrekare bilgisi verilebiliyor.

Ertas Yapıt Denetim hakkında geçici durdurma işlemi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden verilen ilana göre Ertas Yapıt Denetim hakkında geçici durdurma işlemi iptal edildi.

Konut alıcısının en büyük sıkıntısı net-brüt metrekare farkı!

Özellikle büyükşehirlerdeki konut alıcısının en büyük sıkıntılarından 'net-brüt' metrekare farkı, müşteriyi mağdur ettiği kadar, 'güveni' önde tutan inşaat firmalarında da sıkıntıya yol açıyor.

Konut alıcısının kafası net-brüt metrekare konusunda karışık!

Özellikle büyükşehirlerdeki konut alıcısının en büyük sıkıntılarından ‘net-brüt’ metrekare farkı, müşteriyi mağdur ettiği kadar, güvenilir inşaat firmalarında da sıkıntıya yol açıyor.

Bakanlıktan konuta net brüt metrekare ayarı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, konutta net brüt kavramına son noktayı koydu. Artık konut alınırken net brüt metrekareler sözleşmede ayrı ayrı yazılacak. İşte yeni düzenlemenin ayrıntıları...

net yapı türkmenistan Haberi

net yapı türkmenistan

 

Toplam maliyeti 287 milyon 500 bin doları bulan projede köprüler, 2010 yılının Mart ayına kadar tamamlanacak. Köprüler ülkeyi batısından doğusuna bağlayacak olan 1500 kilometrelik Türkmenbaşı-Atamurat otobanı üzerinde inşa edilecek.

Ülkede bulunan Belda İnşaat ve Taahhüt Ticaret LTD Şirketi de Türkmenbaşı kentinde 11 milyon dolara "Türkmenbaşı" bankası idari binasını yapacak.