05 / 05 / 2024

Nev Met Geri Dönüşüm kimin

Nev Met Geri Dönüşüm kimin

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Yiğit tarafından kuruldu. 

Hükümet düğmeye bastı! Kendi işinizin patronu olun! Geri ödemesiz 180 bin TL sizin olsun!

İş bulamayan ya da işsiz kalan vatandaşlara yeni bir imkan verildi. Hükümet, kendi işini kurmak isteyenlerin yanında olacağını açıkladı. İşte detaylar!

Vatandaşlara destek ödemesi için 7000 TL verilecek! Üstelik geri ödeme şartı olmadan!

Hükümet tarafından geri ödemesiz ve şartsız olarak vatandaşlara 7.000 TL destek ödemesi yapılacak. Bu ödeme anında yatırılacak ve vatandaşların maddi açıdan rahatlamasına yardımcı olacak. İşte detaylar...

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istenecek iddiası!

Hükümet, 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde gerçekleşen İzmir depreminde yıkılan evlerin yerine para karşılığı ev yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 1150 Türk Liralık kira yardımını geri istedi.

Met Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuhan, Oğuzhan Zaralı ve Osman Bingöl ortaklığında kuruldu.

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Yiğit tarafından kuruldu. 

Emlak Bankası 16 yıl aradan sonra geri dönüyor!

Hükümet, Emlak Bankası'nın yeniden kurulacağı müjdesini verdi. 2001 yılında tasfiyesine kararı verilen Emlakbank yeni af yasa tasarısı sonrası 16 yıl aradan sonra geri dönecek.

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

Manisa Alaşehir Hükümet Konağı için arsa tahsisi yapıldı!

Alaşehir'de Hükümet Konağı projesi için geri sayım başladı. İlçe Kaymakamı Osman Bilgin yeni Hükümet Konağı projesinin 2016 yılı programına alındığını ve konak için arsa tahsisinin yapıldığını belirtti.

ASKİ fazla ödenen su paralarını geri iade edecek!

Aydınlı eski bürokrat Haldun Haşmet Aysan, dilekçeyle Aydın'daki 542 bin abonenin 2015'te ASKİ'ye ödedikleri su, atıksu ve aylık bakım bedelini geri alabileceğini söyledi.

Elektrikte kayıp kaçak bedelini geri almak için yeni dava yolu!

Hükümet, elektrik faturaları aracılığıyla herkesten tahsil ettiği kayıp kaçak bedelini yasal hale getirmeye çalışırken, dürüst vatandaşın bunu ödememe ve ödenenleri geri alma arayışları da sürüyor.

Kayıp-kaçak bedeli tüketiciden geri alınacak!

Dava açanlara ödenen kayıp-kaçak bedeli faturalandırılarak tüketiciden geri alınacakElektrik Piyasası Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasını öngören 15 maddelik tasarı önceki gün hükümet tarafından TBMM’ye sunuldu.

Nev İstanbul'da daire fiyatları 207 bin liradan başlıyor!

Nev İstanbul'da ev almak isteyenler için yüzde 50 peşin kalan 60 ay 0 faiz, yada yüzde 10 peşin, Haziran 2012'de (teslim) yüzde 10 ve geri kalanı banka kredili ödeme yapabiliyor

Nev Met Geri Dönüşüm kimin Haberi

Nev Met Geri Dönüşüm kimin

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Yiğit tarafından kuruldu. 

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüneilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller vs.toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan sonra granül hale getirilmesi bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım satım ithali ihracı Evsel ve kentsel atık ayrıştırma ve geri dönüşüm işlerini yapmak ve bunları yan mamul veya yan sanayi ürünü haline getirmek...