30 / 04 / 2024

Vatandaşlara destek ödemesi için 7000 TL verilecek! Üstelik geri ödeme şartı olmadan!

Vatandaşlara destek ödemesi için 7000 TL verilecek! Üstelik geri ödeme şartı olmadan!

Hükümet tarafından geri ödemesiz ve şartsız olarak vatandaşlara 7.000 TL destek ödemesi yapılacak. Bu ödeme anında yatırılacak ve vatandaşların maddi açıdan rahatlamasına yardımcı olacak. İşte detaylar...



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evlenmek üzere olan çiftler için sevindirici bir haber verdi. "Evlilik Desteği Projesi" kapsamında evlenme yolunda olan her çiftin başvurabileceği proje kapması geri ödemesiz ve ek şart içermiyor. Evlenme yolunda olan vatandaşlara tam 7.000 TL ödeme yapılacak. Ekonomik kriz döneminde evlilik masraflarını karşılamakta zorlanan çiftlere destek olmayı amaçlayan bu proje, geri ödemesiz bir yardım sağlayacak. Projenin detayları ise belli oldu.

 

Evlenmeyi düşünenlere İBB’den yardım projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, genç çiftlere yönelik bir proje duyurusunda bulundu. İmamoğlu'nun açıklamasına göre, 2023 yılında evlenecek olan çiftlere destek olmak amacıyla "Evlilik Desteği Projesi" hayata geçirilecek.

Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, yeni evlenecek çiftlerin hesaplarına şartsız olarak 7 bin TL yatırılacağı belirtildi. Projede amaçlanan ise genç çiftlerin ev kurarken karşılaşabilecekleri maddi sıkıntılara katkıda bulunarak mutluluklarına ortak olmak.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Yeni bir yuva kurmak, hayatın en özel anlarından biridir. Bu nedenle, evlenmek isteyen genç çiftlerimize yardımcı olmak, mutluluklarına katkıda bulunmak bizleri de mutlu ediyor."

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "Evlilik Desteği Projesi" ile genç çiftlere sağlanacak olan finansal destek, birçok genç çiftin maddi yükünü hafifletmeye yardımcı olacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön