17 / 05 / 2024

Vatandaşlara destek ödemesi için 7000 TL verilecek! Üstelik geri ödeme şartı olmadan!

Vatandaşlara destek ödemesi için 7000 TL verilecek! Üstelik geri ödeme şartı olmadan!

Hükümet tarafından geri ödemesiz ve şartsız olarak vatandaşlara 7.000 TL destek ödemesi yapılacak. Bu ödeme anında yatırılacak ve vatandaşların maddi açıdan rahatlamasına yardımcı olacak. İşte detaylar...



 

Evlilik Desteği Projesinden ne zaman faydalanılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada belediye olarak yeni evlenecek çiftlere destek olacaklarını ve bu destekle çiftlerin maddi zorluklarla karşılaşmadan evliliklerini gerçekleştirebileceklerini söyledi. Son dönemde ekonomik olarak zorlu zamanlar geçirildiğini belirten İmamoğlu, çiftlerin evlilik planlarına yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yeni evlenecek çiftler için 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL kredi verileceğini açıklamıştı. Ancak bu kredi seçimleri kazanmaları halinde gerçekleştirilecek bir plan iken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak destek şimdiden evlenecek çiftlerin işine yarayacak.

İBB’den evlilik desteği! İBB evlilik desteği başvurusu nasıl yapılır? İBB evlilik desteği başvurusu şartları nelerdir?

Genç çiftleri sevindiren müjdede yeni gelişme…Cumhurbaşkanının açıkladığı evlilik kredisi nasıl alınacak? 

2 yıl ödeme yok! 48 ay vadeli, 150 bin lira faizsiz kredi desteği


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön