30 / 04 / 2024

Neva İnşaat bostancı projesi

Neva İnşaat bostancı projesi

Burger House markasını Türkiye'ye kazandıran ve aynı zamanda İngiltere'de TJ's BURGER markasının da sahibi olan Kemal Gürer'in kurduğu Neva İnşaat kentsel dönüşüm le ilgili Bostancı'da proje üretiyor.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Fidan, Davut Yağız, Savaş Yağız tarafından kuruldu.

Neva Grup İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neva Grup İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Bayramoğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyide Zerrin Hüsrevoğlu ve Haluk Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Neva Teknik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Neva Teknik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Öder Göldü tarafından kuruldu.

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kaya Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Özgül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu.

Konut fiyatları artan enflasyona rağmen sabit kaldı!

Alpak & Neva İnşaat Kurucu Ortağı Mehmet Öztürk, artan enflasyon oranına rağmen konut fiyatlarının sabit kaldığına dikkat çekti. Öztürk, Aralık ayında büyük bir hızla artan konut satışlarının etkisinin devam ettiğini ifade etti.

Armonia aile rezidansı kavramını Ankara'ya getirdi!

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, Ankara Eryaman'da 660 konutluk Armonia Residence projesini hayata geçiriyor.

Alpak Neva, Ankara'ya aile rezidansı konseptini kazandırdı!

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, yeni projesini duyurdu. Kurucu ortağı Mehmet Öztürk projelerle 'aile rezidansı' kavramını Ankara'ya kazandırdıklarını belirtti.

Neva İnşaat Bostancı'yı dönüştürüyor!

Burger House markasını Türkiye'ye kazandıran ve aynı zamanda İngiltere'de TJ's BURGER markasının da sahibi olan Kemal Gürer'in kurduğu Neva İnşaat kentsel dönüşüm le ilgili Bostancı'da proje üretiyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Neva Emlak Gayrimenkul İnşaat şžirketi kuruldu!

Mustafa Yemişen, Yavuz Polat, Yılmaz Ataş ve Zeki Özçelik tarafından kurulan Neva Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited şžirketi, İstanbul'un Ümraniye Bölgesi'nde yer alıyor...

Neva İnşaat bostancı projesi Haberi

Neva İnşaat bostancı projesi

Son birkaç yılda peş peşe imza attığı konut projeleri ile iddialı bir kurum haline gelen Neva İnşaat, Bostancı'da Selvi Apartmanı projesini nisan sonunda teslim ediyor, Barış Apartmanı, Yuvam Apartmanı, Mazlum Bey Apartmanı projelerini de devam ettiriyor. Toplamı 100'den fazla konutun içinde yer aldığı bu projelerin yanında Suadiye'de 30 konutluk Kardeşler Apartmanı projesini sürdüren Neva İnşaat, Anadolu yakası geneline projelerini yaymayı hedefliyor. 


Neva İnşaat'ın temkinli ve kontrollü bir şekilde istikrarlı büyümesini sürdüreceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Gürer'e projeleri ve kentsel dönüşüm konusunda sorularımızı yönelttik.


Kemal Bey Neva inşaat olarak projeleriniz nasıl gidiyor? 

Kentsel dönüşüm yasası sektörümüzde ciddi bir hareketlilik oluşturdu. İnsanlar bu yasanın sunduğu avantajlardan yararlanabilmek adına eski konutlarını yenilemek için heyecanlı bir şekilde inşaat şirketleri ile temas halindeler. Neva İnşaat olarak...