20 / 05 / 2024

Nevin Karim

Nevin Karim

ABN Taşımacılık ve İşletme Anonim Şirketi, Nevin Karim tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi, No:173/A. 1. Levent Plaza'da kuruldu.

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Drn Travel Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 30.000,00 TL sermaye bedeli ile Nevin Yavuz tarafından kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Amin Karim tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alım satımı artık noterlerde de yapılabilecek!

Yeni kanunla beraber gayrimenkul alım satımları artık noterliklerce de gerçekleştirilebilecek. Peki yeni düzenlemenin detayları neler? İşte Noterlikten gayrimenkul alımı satımı detayları ve Avukat Nevin Can'ın konuyla ilgili o açıklamaları... 

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Bkv Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bkv Gayrimenkul Danışmanlık  Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevin Tar tarafından kuruldu.

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Sk Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Said Yama Hashemy, Sayed Abdulwaha Hashemy, Sayed Firaidun Hashemy ve Sayed Karim Hashemy ortaklığında kuruldu.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Müşavirlik Reklam Bilgisayar Güvenlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülke Nevin İstanbulluoğlu tarafından kuruldu. 

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

Floor Zemin Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Floor Zemin Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Karakuzu tarafından kuruldu. 

Nevin Karim Haberi

Nevin Karim

ABN Taşımacılık ve İşletme Anonim Şirketi, Nevin Karim tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu.


ABN Taşımacılık ve İşletme Anonim Şirketi iş konusu; Şirket; hava taşıma araçlarının işletilmesi veya kiralanması, sivil havacılık faaliyetlerinde bulunmak, yolcu ve yük taşımak başta olmak üzere ve/veya bu alanlarda faaliyet gösteren ve hizmet veren, kurulmuş veya kurulacak yerli veya yabancı şirketler, kuruluşlar, halka açık olan veya olmayan özel teşebbüs kuruluşlarının sermaye ve yönetimine iştirak etmek veya bu türden şirketlerin kuruluşunu gerçekleştirmek veya bu türden şirketlerin işletmesini yapmak veya bu alanlarda her tür faaliyetleri gerçekleştirmek ve özellikle sivil havacılık alanındaki her tür hususta faaliyet göstermek maksadıyla kurulmuş bulunmaktadır. Şirket yukarıda bahsi geçen amaçlarını gerçekleştirmek üzere, diğer faaliyetlerinin yanısıra, kendi nam ve hesabına aşağıdaki işlemleri...