09 / 05 / 2024

N’evo Studios genel müdürü koray yurdagül

N’evo Studios genel müdürü koray yurdagül

NFN Grup tarafından Çayyolu’nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu...

N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu!

NFN Grup tarafından Çayyolu’nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu...

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Orman Genel Müdürlüğü tam tamına 54 ilde personel alımı için düğmeye bastı! Bu son dakika fırsatını aman kaçırmayın!

Orman Genel Müdürlüğü tam tamına 54 ilde personel alımı için düğmeye bastı... Bu son dakika fırsatını aman kaçırmayın...İşte Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 detayları...

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul'ün olağan genel kurul toplantısı sonucu!

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ve Genel Kurulca Onaylanan Kar Dağıtım Tablosu pay sahiplerinin bilgisine sunuldu. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün kiraladığı arazi TBMM'de!

Cumhurbaşkanlığında görevli bir bürokratın Vakıflar Genel Müdürlüğünün yaptığı bir ihale ile kiraladığı arazi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş Finansal Kiralama'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı corona virüs nedeniyle ertelenmedi!

İş Finansal Kiralama A.Ş, 24 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek Olağan Genel Kurul Toplantısında corona virüs kaynaklı bir erteleme olmadığını açıkladı...

TÜRSAB'ın Beşiktaş genel merkez binası 100 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, TÜRSAB'ın Beşiktaş'ta yer alan genel merkez binasını 100 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Shahın Ve Albarrak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahın Ve Albarrak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sıf Eddın Shanın tarafından kuruldu. 

Shahın İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahın İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Shahın tarafından kuruldu.  

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Al Muhtar İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Muhtar İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Farıd L.S Salama tarafından kuruldu. 

N’evo Studios genel müdürü koray yurdagül Haberi

N’evo Studios genel müdürü koray yurdagül



Koray Yurdagül, 1983 yılında Ankara'da doğdu. Turizm sektöründe 2006 yılında çalışmaya başlayan Yurdagül, sektörde çeşitli görevlerde bulundu.


Bu süreçte şehir otelciliği üzerine yoğunlaştığını anlatan Yurdagül, “Bunun için de Ankara'da alanında tek ve farklı bir proje olan N'evo Studios'u tercih ettim " dedi.


N’evo Studios’un, iş seyahati dolayısıyla Ankara’da bulunan iş adamları ile Çayyolu bölgesinde bulunan üniversite öğrencileri tarafından tercih edildiğini belirten Yurdagül, şunları söyledi:


‘’Otelimizde konaklayan müşterilerimiz için evde, işte yaptıkları her şeyi burada da yapabilmelerini sağlayan, her şeyi onlar için düşünen bir ekip var. N’evo Studios’ta, bir günden bir yıla kadar kiralama, zevkinize en uygun odayı seçme imkânı da sunuluyor. Böylece uzun süre konaklayabileceğiniz bir otel konsepti ile otelinizi evinize dönüştürebiliyorsunuz.’’


-N’evo Studios Projesi-


Büyüklükleri 30 ila 100 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1,...