22 / 05 / 2024

nevşehir Argos in Cappadocia

nevşehir Argos in Cappadocia

Uçhisar Köyü'nün Uçhisar Kalesi ile Güvercinlik Vadisi arasındaki yamaçlarında yer alan Argos in Cappadocia, uluslararası alanda kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Nevşehir projesi için tarih belli oldu! Tam 130 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için start verdi. Projeyle tam 130 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Kayseri ve Nevşehir için acele kamulaştırma!

Kayseri ve Nevşehir'de yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir'in yeni aile sağlığı merkezi hizmete girdi!

Nevşehir'in Sümer Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi, hizmete girdi.

Nevşehir'de sahte çekle inşaat malzemesi alan dolandırıcılar yakalandı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, iş yerinden sahte ve çalıntı çek karşılığında inşaat malzemesi alan 5 kişi, jandarmalar tarafından yakalandılar. 

Nevşehir Uçhisar Belediyesi'ne kademe binası inşa ediliyor!

Nevşehir Uçhisar Belediyesi tarafından araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası inşa ediliyor. 510 metrekare alanda inşa edilen binanın inşaatı hızlandı.

Nevşehir'in 2 mahallesinde dönüşüm bekleniyor!

Nevşehir'in Karasoku ve ve Herikli mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bölgedeki binaların yıkılıp, yenisinin yapılması isteniyor. 

nevşehir Argos in Cappadocia Haberi

nevşehir Argos in Cappadocia

Dünyanın en iyilerini belirleyen ve küresel turizm endüstrisinin önemli etkinliklerinden biri olan The International Hotel Avvards kapsamında Londra'da gerçekleştirilen ödül töreninde argos in Cappadocia, 'Best Hotel' ve 'Sustainable Hotel1 kategorilerinde 5 Yıldız Ödülü'nün sahibi oldu. The International Hotel Awards, çok kriterli jüri değerlendirmesinin ardından uluslararası otelcilik sektörünün en iyilerini ödüllendiriyor. Binlerce yıl önce keşişlerin yaşadığı Uçhisar Köyü'nde konumlanan, 18 yıllık bir restorasyon hikayesine sahipargos in Cappadocia açıldığı günden bu yana dünyanın en prestijli ödüllerini Türkiye'ye...