28 / 04 / 2024

Nevşehir avanos toki fiyat

Nevşehir avanos toki fiyat

TOKİ Nevşehir Avanos Konutları başvuru dönemi 3 Haziran 2016 tarihine kadar uzatıldı. Başvuru bedelinin 2+1'ler için 2 bin TL olarak belirlenen projede 286 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Nevşehir Derinkuyu TOKİ projesiyle 130 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 130 konutluk yeni proje inşa edecek.

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Nevşehir Kozaklı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

TOKİ Nevşehir Avanos başvuruları başladı!

TOKİ Nevşehir Avanos projesi kapsamındaki 45 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Nevşehir Avanos kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Avanos'ta hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yapıldı.

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Nevşehir avanos toki fiyat Haberi

Nevşehir avanos toki fiyat

TOKİ Nevşehir Avanos Konutları alt gelir grubunun 2 oda 1 salon ve standart konut grubu için 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplamda 286 adet daire satışta.


TOKİ Nevşehir Avanos Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Nevşehir Avanos Şubesi'nde kabul edilecek. Projede daire fiyatları 139 bin TL ile 231 bin TL'dir.


Ödeme planına göre projede  2+1'ler için yüzde 12 peşinde 180 ay taksit, yüzde 15 peşinde 216 taksit veya yüzde 20 peşinde 240 aya varan vadelendiriliyor. 3+1'ler için yüzde 10 peşinatta 120 ay taksit, yüzde 15 peşinatta 156 taksit veya yüzde 20 peşinde ise 180 aya varan taksitlendiriliyor.


TOKİ Nevşehir Avanos Evleri başvuru dönemi 3 Haziran 2016 tarihine kadar uzatıldı. Projede başvuru bedeli 2+1'ler için 2 bin TL, 3+1'ler...