03 / 05 / 2024

Nevşehir Belediye Meclisi

Nevşehir Belediye Meclisi

Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, 34 sayılı karar ile yapılması kararlaştırılan Nevşehir İli Merkez İlçe İlave ve Revizyon imar Planı askıya çıkartıldı.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi 4 gayrimenkul satıyor!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir Bekdik ve Cevher Dudayev mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Nevşehir Belediyesi'nden satılık 30 arsa!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, 11 mahalleside bulunan 30 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Eylül 2020 günü gerçekleşecek. 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

Nevşehir’deki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Mart’ta atılacak!

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek 1. Etap Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tarihi belli oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Nevşehir’deki kentsel dönüşümün tarihi…

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Nevşehir Belediye Meclisi Haberi

Nevşehir Belediye Meclisi

Nevşehir Belediye Başkanlığından yapılan yazdı açıklamaya göre, Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Panosunda askıya çıkartılan Nevşehir İli Merkez İlçe İlave ve Revizyon imar Planı'nın 30 gün süre ile askıda bulundurulacağı ve 6 Haziran 2016 Pazartesi günü mesai bitiminde askıdan indirileceği...