21 / 05 / 2024

nevşehir gülşehire yapılan yatırımlar

nevşehir gülşehire yapılan yatırımlar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ nın Nevşehir’ de bulunan 7 belediyeye yapacakları projelere katkı sağlamak için toplam 1 milyon 200 bin lira tutarında kaynak aktaracağı bildirildi...

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'deki 7 iş yeri ve 1 adet lojman kiraya veriliyor! 

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'de yer alan 7 adet iş yeri ile 1 adet cami lojmanı kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri...

Deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatı ağızları açık bıraktı!

İnşaat Mühendisi ve SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Habip Çakmak resmi sosyal medya hesabı üzerinden deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatını paylaştı. İşte Habip Çakmak'ın o paylaşımı...

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Göre TOKİ’de 2+1 konutlar 608 bin TL!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Göre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Göre TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Göre TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kadastro çalışması yapılan tarla için tapu iptali davası açılır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 1948 yılında yapılan hisseli tarla köy senedi olduğunu ve 1988'de kadastroda kesinleştiğini belirten okuyucu, senedin kayıtlı olduğu kişinin vefat ettiğini söyledi ve tapu iptal davası açıp açamayacaklarını sordu. 

Kayseri'deki Engir Gölü çevresinde yapılaşmaya geçit yok! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, sulak alan olarak kuşlara ev sahipliği yapan Engir Gölü çevresinde bölgenin doğal yapısını bozacak yapılaşmaya izin verilmemesi yönünde karar aldı.

Şehir hastaneleri için yapılan kira ödemeleri artık açıklanmayacak mı?

Müteahhitlerin işlettiği şehir hastanelerine kira ve hizmet bedeli adı altında dolar üzerinden yapılan ödemeler artık halka duyurulmayacak.

Nevşehir Göreme'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Nevşehir İli Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Akşehir Gölü’nün kıyısındaki taşınmazlara yönelik düzenleme!

AKP’nin Meclis’e sunduğu 12 maddelik “torba teklif” köylülerin 70 yıl sonra mağdur olmasına neden oldu. Rayiç bedel üzerinden satışı yapılan arazilerde yaşayan köylü, evlerini boşalttı. 

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Salda Gölü'nde son durum ne?

Türkiye'nin Maldivleri şeklinde ün kazanan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar kapsamında halk plajına 2 adet cankurtaran kulesi yerleştirildi. Ayrıca sıfır atık yönetimi kapsamında da geri dönüşüm konteynerleri de koyuldu. 

nevşehir gülşehire yapılan yatırımlar Haberi

nevşehir gülşehire yapılan yatırımlar


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Nevşehir’de bulunan 7 belediyeye yapacakları projelere katkı sağlamak için toplam 1 milyon 200 bin lira tutarında kaynak aktaracağı bildirildi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaklaşan yerel seçimler öncesinde muhalefet, iktidar ayrımı yapmaksızın belediyelere kaynak aktarmaya devam ettiğini söyledi. Gizligider’in verdiği bilgiye göre, Bakanlıktan ilçelere gönderilen para 50 bin ile 351 bin lira arasında değişiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Acıgöl ilçesi 351 bin lira, Gülşehir ilçesi 300 bin lira, Derinkuyu ilçesi 50 bin lira, merkeze bağlı Çat beldesi 150 bin lira, merkeze bağlı Nar beldesi 100 bin lira, merkeze bağlı Uçhisar beldesi 100 bin lira ve Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük beldesi 100 bin lira belediyelerine yardım yapılacak.


Malatya...