16 / 05 / 2024

nevşehir hastane projeleri

nevşehir hastane projeleri

Ürgüp Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Yer teslimi tarihinden itibaren 600 takvim gün içerisinde tamamlanması planlanan 50 Yataklı Devlet Hastanesi inşaası önümüzdeki aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Nevşehir Merkez dönüşümünde mimari avan projeleri hazırlanacak!

Nevşehir'de uygulamaya konulacak ikinci büyük Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanması yönündeki süreç devam ediyor.

Nevşehir Acıgöl Hastanesi'nin ihalesi 29 Nisan'da!

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde sağlık tesisleri açısından en büyük eksikliklerinden olan hastane binasının yapımına yakında başlanacak. İhale 29 Nisan 2015 tarihinde Saat 10.00'da Nevşehir il Özel İdaresi tarafından yapılacak.

Nevşehir Acıgöl'de yapılacak hastanenin ihalesi 29 Nisan'da!

NEVŞEHİR Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde sağlık tesisleri açısından en büyük eksikliklerinden olan hastane binasının yapımına yakında başlanacak. Hastane binasında 5 yatak odası 2 bin 753 metre kare inşaat alanına sahip olacak.

TOKİ Nevşehir Ürgüp 50 yataklı hastane ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Ürgüp 50 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Nevşehir Ürgüp'te 50 yataklı hastane yaptırıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp'te 50 yataklı devlet hastanesi yaptıracak. Altyapı ve çevre düzenleme ikmal inşaatı işi 9 Şubat 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

TOKİ Nevşehir Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı kiralanıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Nevşehir Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkı devri için ihale açtı. Geçici teminat tutarı 50,000 euro olarak belirlenen ihaleye 7 Kasım'a kadar teklif verilebilecek.

nevşehir hastane projeleri Haberi

nevşehir hastane projeleri

Ürgüp - Kayseri Karayolu üzerinde Yeni Terminal Mevkiinde yapımı süren yeni Ürgüp Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor. Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından ihale edilen yüklenici firma Artım inşaat Proje Emlak Danş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapımı üstlenilen Ürgüp - Kayseri Karayolu üzerinde Yeni Terminal Mevkiinde yapımı süren 50 yataklı Sağlık Bakanlığına bağlı Ürgüp Devlet Hastanesi inşaatı yükselerek hız kesmeden devam ediyor.Yer teslimi tarihinden itibaren 600 takvim gün içerisinde tamamlanması planlanan 50 Yataklı Devlet Hastanesi inşaası önümüzdeki aylarda bitince hemen hizmete girmesi bekleniyor. Ürgüp'te 13.892 m2 alan üzerine uygulanan 50 Yataklı Hastane bölgeye ait doğal sarı taştan, 4.580 m2 Kapalı alan olarak inşaa ediliyor, Bodrum Kat, Zemin Kat, 1. Kat ve 2. Kat olmak üzere 4 katlı olarak...