14 / 05 / 2024

nevşehir imam hatip inşaatı

nevşehir imam hatip inşaatı

Nevşehir'de il milli eğitim müdürlüğünün koordinesinde gerçekleştirilen yeni eğitim yatırımlarının büyük bir bölümünde ihale çalışmaları tamamlandı.

Nevşehir'de Recep Tayyip Erdoğan Proje okulu açıldı!

Nevşehir'de yapımı tamamlanarak bu yıl ilk kez öğrenci alan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı.

Kahramanmaraş'ta Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 derslikli imam hatip lisesi ve 300 öğrenci kapasiteli yurt inşa ediyor. İşte Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve yurt inşaatında son durum şöyle..

Kahramanmaraş'a modern bir imam hatip lisesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, modern bir imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu yapmak için kolları sıvadı.

Nevşehir'de İmam Hatip Ortaokulu inşaatı çöktü!

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde yapımı devam eden imam hatip ortaokulunun idare kısmı inşaatında beton tabyası döküldüğü sırada çökme meydana geldi.

Nevşehir İl Özel İdaresi'nin eğitim yatırımları devam ediyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi 2015 yatırım projeler kapsamında devam eden Merkez Göre yolu 32 derslik İmam Hatip Okulu, Merkez 24 Derslik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Eğitim binası ve pansiyon binaları yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

TOKİ Nevşehir Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı kiralanıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Nevşehir Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkı devri için ihale açtı. Geçici teminat tutarı 50,000 euro olarak belirlenen ihaleye 7 Kasım'a kadar teklif verilebilecek.

TOKİ Nevşehir'de 419 konut kurayla sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ' nın ( TOKİ ) Nevşehir ' e inşa ettiği 419 konut, noter huzurunda dün gerçekleştirilen kura töreniyle sahiplerini buldu...

Nevşehir Derinkuyu'da 8 adet satılık arsa 2 milyon 645 bin 374 TL!

Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi'nde yer alan 8 adet arsa Derinkuyu İcra Dairesi tarafından 28 Ekim 2014 günü saat 09:30 ile 09:35 arası ihale ediliyor.

Nevşehir TOKİ kuraları 16 Eylül'de çekilecek!

Nevşehir Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde yaptırılan 419 konutun kura çekimi l 16 Eylül 2014 günü gerçekleştirilecek.Yeni iskan alanındaki konutlarının blok ve dairelerini belirleyecekler.

TOKİ Nevşehir Gülşehir'de 300 adet konut yaptıracak!

Nevşehir ili Gülşehir ilçesi 300 Adet Konut, Cami, Ticaret Merkezi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

nevşehir imam hatip inşaatı Haberi

nevşehir imam hatip inşaatı

Edinilen bilgiye göre; ilimizde önümüzdeki günlerde inşasına başlanacak olan 32 ve 24 derslikli iki imam hatip lisesinin ihalesi yapıldı. Nevşehir Endüstri Meslek Lisesine 18 derslikli yeni ek bina ihalesi de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Bu yatırımın inşaatına da başlandı. TOKİ'de 24 derslikli ilkokul binası için ihale yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. İhaleleri yapılan yeni eğitim yatırımlarının söz konusu ihalelerle ilgili bir sorun yaşanmaması durumunda en kısa zamanda inşaat safhasına geleceği belirtiliyor. 


Kapadokya Muşkara...