08 / 05 / 2024

Nevşehir kiralık Otobüs Terminali

Nevşehir kiralık Otobüs Terminali

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ni kiraya veriyor. Terminalin 10 yıllık tahmini bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Kiralık konut sıkıntısı gitgide büyüyor! Artan taleplere karşı kiralık konut bulunamıyor!

Kandemir Emlak’ın sahibi Necmi Kandemir emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kandemir artan taleplere karşı kiralık ev bulunmadığını söyledi.

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Otobüs şoförü olmak isteyen gençlere müjde! Ehliyet yaş sınırı indirildi!

Büyük otobüs şoförü olmak isteyip de, yaşı tutmayanlara müjdeli haber geldi. Türkiye genelinde gençlerin iş hayatına katılımının sağlanması ve şoför açığının kapatılması amacıyla büyük otobüs kullanacak sürücülerde ehliyet yaş sınırının indirildiği duyuruldu.

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

Rusya'da kiralık konut piyasası takip altına alınıyor!

Rusya İnşaat Bakanlığı, ülkede yapılan kiralık konut sözleşmelerinin kayıt altına alınacağı bir sistem kurmaya hazırlanıyor.

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı büyüyor!

İstanbul genelinde kiralık ev sorunu gün geçtikçe büyürken üniversite öğrencileri kalacak ev bulamıyor. Emlakçılar piyasadaki son durumu anlattı. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Nevşehir kiralık Otobüs Terminali Haberi

Nevşehir kiralık Otobüs Terminali

ADNAN MENDERES OTOBÜS TERMİNALİ İŞLETMECİLİĞİ KİRAYA VERİLECEKTİR


Nevşehir Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz 1110 ada 45 parselde inşa edilmiş bulunan Adnan Menderes Otobüs Terminalinin bir bölümü ile buna ait otopark, işyerleri ve eklentilerinin temizlik, güvenlik, peyzaj, ısıtma-soğutma, bakım-onarım, aydınlatma ile her tür idari-teknik işin yapılması şartıyla 10 yıl süre ile işletilmek üzere 2886 sayılı Yasanın 37. maddesine göre kapalı teklif usulü ile kiralanması ihalesidir.

2 - İhale, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü saat: 14.00’de Nevşehir Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacaktır.

3 - İhaleye katılacak isteklilerden aşağıda sıralanan şartları taşıması ve istenen belgeleri ibraz etmesi şarttır.

A. Kanuni ikametgâh sahibi olmak.

B. Türkiye’de tebligat için adres göstermesi.

C. Geçici teminatı yatırması ve şartnamede istenen diğer belgeleri eksiksiz vermesi.

D. İmza sirküleri vermesi;

a) Gerçek kişi olması...