19 / 05 / 2024

Nevşehir mahalle sayısı

Nevşehir mahalle sayısı

Nevşehir'de mahalle sayısı 21’de sabit kaldı. Konuya dair açıklamalarda bulunan Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, ilimizde Nevşehir Belediyesinin şu an için yeni bir mahalle oluşumunu düşünmediğini dile getirdi

Belediyelerden Mayıs fırsatı! İzmir ve Nevşehir'deki 9 arsa satışa çıktı!

İzmir ve Nevşehir'de yer alan 9 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 15 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın ticari ünite sayısının değiştiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın ticari ünite sayısı değişti. İşte Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'daki o değişikliğin detayları...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'de konut sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bizim Mahalle projesinde konut sayısı değişti. İşte projenin tüm detayları...

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Nevşehir 41 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Nevşehir'de 4.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Nevşehir Valiliği İl Özel İdaresi Nevşehir Yeni Mahalle 2. Mıntıka'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıl süre ile kiraya verecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı güncel başvuru sayısı 2019!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı güncel başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

32 şehir hastanesiyle yatak sayısı 44 bin 409’a çıkacak!

Dünyanın model aldığı şehir hastaneleri rekora koşuyor. Yapımı devam eden 32 şehir hastanesiyle yatak sayısının 44 bin 409’a çıkması planlanıyor.

Emlak Konut Nevşehir Yeni Mahalle değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Nevşehir Yeni Mahalle değerleme raporunu yayınladı.

Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

2017 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 1. taksit ödeme süresi için Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı yapıldı.

Nevşehir Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi gerçekleşti!

Nevşehir İl Defterdarlığı tarafından Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitim, Defterdar Orhan Taş'ın sunumuyla gerçekleşti.

Nevşehir mahalle sayısı Haberi

Nevşehir mahalle sayısı


Nevşehir'de Mahalle Sayısı 21’de Sabit Kaldı  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Merkezinde kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle resmi kişiliklerini kaybeden mahallelerin yerine yeni mahalle kurulmasının düşünülmediği belirtildi.


Konuya dair açıklamalarda bulunan Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, ilimizde Nevşehir Belediyesinin şu an için yeni bir mahalle oluşumunu düşünmediğini dile getirdi.TOKİ ve Nevşehir Belediyesi işbirliğinde ilimiz merkezinde gerçekleştirilen ve ilk etapta Kale ve civarındaki mahallelerde uygulanan Kentsel Dönüşüm Uygulaması nedeniyle şehrin en eski yerleşim alanlarında mahalleler boşaltılmış ve yerel seçimle birlikte bu mahallelerin resmi kişilikleri de ortadan kaldırılmıştı.30 Mart yerel seçimlerinin ardından 21 Mahalleye düşen Nevşehir il merkezinde yeni bir mahalle oluşumuna şu an için gidilmesinin düşünülmediğine dikkat çeken Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, ilerleyen zamanlarda Nevşehir Belediyesinin bu konuda yeni bir çalışma içerisine...