01 / 05 / 2024

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesine menfez mi döşeniyor

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesine menfez mi döşeniyor

Nevşehir Kalesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oluşturulan yeni yaşam alanında, yağmur ve kar sularının akışının daha düzenli hale getirilmesi amacıyla 500 metre uzunluğunda menfezin yapımı devam ediyor.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Mehmet Akif Alakurt şehir hayatını bıraktı, köye yerleşti!

Şehir hayatını terk edip, köy hayatını tercih eden oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 3 dönümlük arazisinde bağ bahçe işleriyle uğraşıyor.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu hizmete açıyor.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi verdi.

Kula Mehmet Akif Ersoy caddesi yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor.

TOKİ Nevşehir Kalesi kura çekilişi yarın!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki TOKİ 4. Etap bölgesinde yapımı tamamlanan 754 konuttan 80 konut için kuraya katılmak için 918 vatandaş başvuruda bulundu. Kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Kentsel Dönüşüm Projesi 2018'de tamamlanacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 3 bin 773 modern konut ve diğer sosyal donatı alanlarıyla Mehmet Akif Ersoy mahallesi , gelişen ve büyüyen şehrin en gözde merkezi haline geldi..

TOKİ Nevşehir 4. Etap Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 4. etap olarak oluşturulan konutlar, düzenlenen kura çekimi ile hak sahiplerine dağıtıldı.

Nevşehir Yer altı Şehri Kentsel Tasarım'da son durum ne?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kaymaklı Kasabasında yapımı devam eden "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi Giriş Ünitesi" inşaatını inceledi.

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesine menfez mi döşeniyor Haberi

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesine menfez mi döşeniyor


Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oluşturulan yeni yaşam alanında, yağmur ve kar sularının akışının daha düzenli hale getirilmesi amacıyla 500 metre uzunluğunda menfezin yapımı devam ediyor. Nevşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir süre önce Nevşehir Belediyesi ileTOKİ işbirliğinde yapımı tamamlanan 419 konutun bulunduğu merkezin hemen altında başlatılan 500 metre uzunluğa sahip menfezin yapımının önümüzdeki günlerde tamamlanması...