28 / 04 / 2024

Nevşehir Merkez taşınmaz ilanları

Nevşehir Merkez taşınmaz ilanları

Nevşehir İli Merkez İlçesinde yer alan 10.645.77 metrekare yüzölçümüne sahip arsa 13 Ekim 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:05 arasında ihaleye çıkıyor..

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

TOKİ Nevşehir Merkez’de 240 taksitle sosyal konut!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Merkez projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Merkez TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Merkez TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevşehir Merkez'de 16.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Nevşehir Satış Memurluğu, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, NAR/YENİ Mahallesi, Çağlıbağ mevkii, 754 ada 1 parselde yer alan arsayı 16 milyon 241 bin 600 TL'ye satıyor...

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Emlak Konut GYO Nevşehir Merkez Emek parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Merkez Emek parselleri için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

TOKİ Nevşehir 41 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Nevşehir Merkez taşınmaz ilanları Haberi

Nevşehir Merkez taşınmaz ilanları

Nevşehir İli Merkez İlçesinde yer alan 10.645.77 metrekare yüzölçümüne sahip arsa 3 milyon 453 bşn 348 TL bedelle satılıyor. Satışı açık arttırma usulüyle yapılacak olan arsan belediyenin her türlü hizmetinden yararlanıp, üzerinde 3 katlı bina bulunduruyor.Arsanın ilk satışı 13 Ekim 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:05 arasında yapılacak.


İhale İlanı


T.C NEVŞEHİR 1.İCRA DAİRESİ


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Nevşehir İli Merkez İlçesinde yer alan 1.645.77 metrekare miktarlı arsa niteliğindeki taşınmaz 3.453.348 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 3.453.348 TL


İmar Durumu: İmar planı içerisinde. Fakat söz konusu parselin bulunduğu alan Çatı Belediyesi tarafından yaptırılan 3194 sayılı imar kanunun 18.madde imar uygulaması /7.bölge) T.C Kayseri 2.İdaresi Mahkemesi 2012/352 esas nolu karar ile iptal edilerek mahkeme geri dönüşüm yaptırılmasına karar verilmiştir.


Yüzölçümü: 10.645.77...