03 / 05 / 2024

nevşehir Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri

nevşehir Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli akademik ve idari personel için yapılarak hak sahiplerine teslim edilen TOKİ konutlarına ‘Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ ismi verildi.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Nevşehir'de konut yatırımları tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

İTÜ Rektörü Mehmet Karaca'dan Doğa Koleji açıklaması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Koleji ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Nevşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

Nevşehir'de sahte çekle inşaat malzemesi alan dolandırıcılar yakalandı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, iş yerinden sahte ve çalıntı çek karşılığında inşaat malzemesi alan 5 kişi, jandarmalar tarafından yakalandılar. 

Nevşehir Kalesi ve çevresine kentsel dönüşüm ödülü!

Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Nevşehir Belediyesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'İdealkent Projesi yarışmasında Düzenleme Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.

Emlak Konut Nevşehir Emek değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Merkez Emek mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nevşehir Emlak Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nevşehir'deki 106 yıllık taş konak turizme kazandırıldı!

Nevşehir'in Kaymaklı Beldesi'nde bulunan 106 yıllık konak yeniden inşa edildi. Tarihi kona, restore edilerek, turizme kazandırıldı.

Nevşehir'e 5 yıldızlı yeni otel yatırımı!

Nevşehir'in Camii Cedid Mahallesi'nde inşa edilen 5 yıldızlı yeni otel hizmete açıldı. 400 yataklı yeni otelin bölge turizmine katkı sağlayacağı açıklandı.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Nevşehir'de emlak zengini çift öldürüldü!

Nevşehir’de emlak zengini çift, otomobilde yakılarak öldürülmüş halde bulundu. Çiftin uyuşturucu bağımlılarının kaldığı arsayı satın aldığı ve madde bağımlılarıyla sorun yaşadığı öğrenildi.

nevşehir Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri Haberi

nevşehir Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli akademik ve idari personel için yapılarak hak sahiplerine teslim edilen TOKİ konutlarına ‘Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ ismi verildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından toplu konut projesi kapsamında akademik ve idari personel için toplu talep örgütlenmesi yoluyla ev sahibi olan site sakinleri adına Site Temsilciler Kurulu, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

4 blok ve 12’şer kat halinde toplam 192 daireden oluşan konut sahipleri adına Rektör Kılıç’ı makamında ziyaret eden Site Temsilciler Kurulu, konut sahipleri adına Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkürlerini sundu.


Site Temsilciler Kurulu adına konuşan Araştırma Görevlisi Hüseyin Saraç, “Hak sahipleri olarak yaptığımız istişareler neticesinde sitemize Rektörümüzün adını vermeyi uygun gördük. Aramızda topladığımız imzalar doğrultusunda Site Temsilciler Kurulunun...