09 / 05 / 2024

nevşehir toki çocuk parkı

nevşehir toki çocuk parkı

Nevşehir Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi' ndeki yeni TOKİ bloklarının bulunduğu alanda yapımı süren çocuk oyun alanı ve Dinlenme Parkı, önümüzdeki günlerde hizmete kazandırılacak...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Nevşehir TOKİ projesi 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 94 adet konuta yer veriliyor...

Nevşehir TOKİ 2019 detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

TOKİ'den Nevşehir Avanos'a 324 yeni konut!

TOKİ tarafından Nevşehir İli Avanos İlçesi Aydın Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 324 konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Nevşehir Avanos 324 konut ihalesi 11 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Nevşehir İli Avanos İlçesi Aydın Mahallesi'nde toplamda 324 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Nevşehir'e 378 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir'e 378 yeni konut inşa edilecek. TOKİ'nin 2017 yılında İç Anadolu Bölgesi'nde birçok yatırımı olacak.

TOKİ Nevşehir kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Nevşehir İl Merkezinde TOKİ ve Nevşehir Belediyesinin birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları sürecek.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Gülşehir sözleşmeleri imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde inşa edilen 300 konut için hak sahipleri ile sözleşmeler imzalanacak.

nevşehir toki çocuk parkı Haberi

nevşehir toki çocuk parkı


Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde çeşitli sosyal donatı alanları ile modern bir şehir yapılanmasının gerçekleştirildiği Yeni TOKİ bloklarında oturan vatandaşların boş zamanlarında dinlenebilmeleri ve çocukların da rahat ve güvenli ortam içerisinde oyun oynamaları amacıyla Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce geçtiğimiz günlerde başlatılan merkezin yapımı tüm hızıyla sürüyor.


Yaklaşık 3 bin 160 metrekarelik bir alanda oluşturulmaya çalışılan Çocuk Oyun Alanı ve Dinlenme Parkı içinde yürüyüş yollarının yapımı tamamlanırken bu alanda bölgede büyük bir boşlukta doldurulacak.


Halen 3 bloktan oluşan yeni TOKİ bloklarında oturan vatandaşların bir araya gelip sohbet ederek vakitte geçirmeleri amacıyla ahşaptan kapalı bir alanında yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.


Alanda çeşitli fidanların ve süs bitkilerinin de dikimi gerçekleşirken çocuk oyun alanı, oturma bankları, çocuk...