03 / 05 / 2024

Nevşehir TOKİ Evleri ismi ne oldu

Nevşehir TOKİ Evleri ismi ne oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli akademik ve idari personel için yapılarak hak sahiplerine teslim edilen TOKİ konutlarına ‘Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ ismi verildi.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 94 adet konuta yer veriliyor...

Nevşehir TOKİ 2019 detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 1.892 konut!

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kayaşehir TOKİ Evleri 2017 başvuru şartları!

Kayaşehir TOKİ Evleri'nde satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. İşte Kayaşehir TOKİ Evleri 2017 başvuru şartları...

Nevşehir Emlak Konut Evleri fiyatları!

Nevşehir Emlak Konut Evleri fiyatları 343 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nevşehir Emlak Konutları'nda 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor...

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvuru!

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu!

Toplamda 67 adet dairenin açık satış yöntemiyle sunulduğu projede 140 bin 157 TL'den başlıyor. TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu 26 Eylül'de başladı.

TOKİ Nevşehir Gülşehir sözleşmeleri imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde inşa edilen 300 konut için hak sahipleri ile sözleşmeler imzalanacak.

Nevşehir TOKİ Evleri ismi ne oldu Haberi

Nevşehir TOKİ Evleri ismi ne oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli akademik ve idari personel için yapılarak hak sahiplerine teslim edilen TOKİ konutlarına ‘Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ ismi verildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından toplu konut projesi kapsamında akademik ve idari personel için toplu talep örgütlenmesi yoluyla ev sahibi olan site sakinleri adına Site Temsilciler Kurulu, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

4 blok ve 12’şer kat halinde toplam 192 daireden oluşan konut sahipleri adına Rektör Kılıç’ı makamında ziyaret eden Site Temsilciler Kurulu, konut sahipleri adına Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkürlerini sundu.


Site Temsilciler Kurulu adına konuşan Araştırma Görevlisi Hüseyin Saraç, “Hak sahipleri olarak yaptığımız istişareler neticesinde sitemize Rektörümüzün adını vermeyi uygun gördük. Aramızda topladığımız imzalar doğrultusunda Site Temsilciler Kurulunun...