01 / 05 / 2024

Nevşehir toki evlerine menfez mi döşeniyor

Nevşehir toki evlerine menfez mi döşeniyor

Nevşehir Kalesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oluşturulan yeni yaşam alanında, yağmur ve kar sularının akışının daha düzenli hale getirilmesi amacıyla 500 metre uzunluğunda menfezin yapımı devam ediyor.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Nevşehir TOKİ projesi 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 94 adet konuta yer veriliyor...

Nevşehir TOKİ 2019 detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

TOKİ'den Nevşehir’e 1.456 konutluk yeni yaşam alanı!

TOKİ Nevşehir Merkez Toplu Konutları projesi ile 1.456 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa ediliyor. 

TOKİ'den Nevşehir Göre’ye 225 konut!

TOKİ tarafından Nevşehir’in Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi’nde inşa edilecek 225 konutun ihalesi yapıldı. 26 Eylül 2017, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

TOKİ Nevşehir 225 konut ihalesi yarın!

TOKİ'nin Nevşehir Göre'de hayata geçireceği 225 konutun ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Çayırlık'ta 225 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir İli, Merkez İlçesi,Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi sınırları içinde, 225 konutluk proje inşa edecek. Projede dükkanlara da yer verilecek..

TOKİ'den Nevşehir'e 225 adet yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi'nde toplamda 225 adet yeni konut inşa edecek.

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

TOKİ Nevşehir Göre'de 225 konutluk proje yapacak!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden TOKİ, Nevşehir'de yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ Nevşehir Göre'de 225 konutluk yeni proje inşa edecek.

Nevşehir toki evlerine menfez mi döşeniyor Haberi

Nevşehir toki evlerine menfez mi döşeniyor


Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oluşturulan yeni yaşam alanında, yağmur ve kar sularının akışının daha düzenli hale getirilmesi amacıyla 500 metre uzunluğunda menfezin yapımı devam ediyor. Nevşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir süre önce Nevşehir Belediyesi ileTOKİ işbirliğinde yapımı tamamlanan 419 konutun bulunduğu merkezin hemen altında başlatılan 500 metre uzunluğa sahip menfezin yapımının önümüzdeki günlerde tamamlanması...