04 / 05 / 2024

Nevşehir TOKİ kuraları

Nevşehir TOKİ kuraları

Nevşehir Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde yaptırılan 419 konutun kura çekimi l 16 Eylül 2014 günü gerçekleştirilecek.Yeni iskan alanındaki konutlarının blok ve dairelerini belirleyecekler.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor! Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022!

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor. Projeye başvuru yapanlar Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022'yi merak ediyor ve araştırıyor. İşte Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022...

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 94 adet konuta yer veriliyor...

Nevşehir TOKİ 2019 detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

TOKİ Nevşehir Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen 1410 konutun inşaatı devam ediyor.

TOKİ Nevşehir Ürgüp başvuruları!

TOKİ Nevşehir Ürgüp başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ Nevşehir Avanos başvuruları başladı!

TOKİ Nevşehir Avanos projesi kapsamındaki 45 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Nevşehir Avanos kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Avanos'ta hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ'den Nevşehir’e 1.456 konutluk yeni yaşam alanı!

TOKİ Nevşehir Merkez Toplu Konutları projesi ile 1.456 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa ediliyor. 

Beyşehir TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Beyşehir Belediye Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen Beyşehir TOKİ kuraları çekildi.

Nevşehir TOKİ kuraları Haberi

Nevşehir TOKİ kuraları

Nevşehir Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde yaptırılan 419 konutun kura çekimi l 16 Eylül 2014 günü gerçekleştirilecek. Nevşehir Belediyel si'nin şehir merkezinj deki konut ihtiyacının , karşılanması amacıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde TOK! ile işbirliği halinde Mehmet Akif Erspy Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00' de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Noter huzurunda yapılacak kura çekiminde hak sahipleri. Yeni iskan alanındaki konutlarının blok ve dairelerini...