02 / 05 / 2024

Nevşehir yol çalışması

Nevşehir yol çalışması

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Nevşehir Beyler Konağı'ndaki restorasyon çalışmaları sürüyor!

Nevşehir'in Camicedid Mahallesi'ndeki tarihi Beyler Konağı’nda Belediye tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Nevşehir kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Nevşehir İl Merkezinde TOKİ ve Nevşehir Belediyesinin birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları sürecek.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Trabzon Büyükşehir'den yol seferberliği!

İl genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik halinde çalışmalarını sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, her gün 15 ila 25 ayrı noktada yol çalışması gerçekleştiriyor.

Malatya Kale'de 18 kilometrelik yol çalışması!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 18 kilometrelik yol çalışması yapıyor.

Nevşehir yol çalışması Haberi

Nevşehir yol çalışması

Nevşehir Belediyesinin şehir merkezindeki ana ulaşım yollarının sıcak asfaltlı hale getirilmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı.


Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl Atatürk Bulvarı’nda başlatılan ve bu yıl ki Atatürk Bulvarı devamında Nevşehir Valiliğine olan Milli İrade Caddesi’nin sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalar Fen İşleri İl Müdürlüğünce sürdürülüyor.


Geçen ay içerisinde birinci kat sıcak asfalt düzenlemesi yapılan yeni TOKİ bölgesinde kaldırım düzenlenmelerinin de tamamlanmasıyla birlikte ikinci kat asfalt düzenlenmesi çalışmalarına başlandı.


Yeni TOKİ bölgesindeki ikinci kat asfalt çalışmalarının yarın sona ermesi...