08 / 05 / 2024

Nevşehirde 419 konutun dağıtımı

Nevşehirde 419 konutun dağıtımı

Nevşehir Belediyesi ile Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği halinde talep toplama yöntemi ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaptırılan 419 konutun hak sahiplerine teslim edilmesi çalışmalarına devam ediliyor.

Antteras Nev konut fiyatı ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek?

Ant Yapı’nın Beylerbeyi’nde hayata geçirdiği, Antteras Nev konut projesinde satışlar devam ediyor. Sınırlı sayıda konutun kaldığı projenin teslim tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatının başladığını söyledi.

Depremden etkilenen 11 ilde 67 bin konutun yapımı başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen 11 şehirde toplam 67 bin konutun ve köy evinin yapım sürecinin başladığını söyledi.

11 şehirde eş zamanlı 17 bin 902 konutun temeli atılıyor!

Depremin vurduğu kentlerde yeniden inşa süreci bugün itibarıyla resmen başlıyor. İhale süreci tamamlanan 46 bin konutun, 17 bin 902'sİ için bugün 11 ilde eşzamanlı temel atma töreni yapılacak.

TOKİ 35 ildeki 149 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 35 şehirde 149 konutun satışı bugün yapılacak ihale ile gerçekleşiyor.

50 bin konutun sahipleri belirleniyor!

TOKİ'nin alt ve orta gelirli vatandaşlarına dönük 67 şehirde inşa edeceği 50 bin yeni sosyal konutun hak sahiplerinin belirleneceği kuralar başladı. Yoğun başvuruların olduğu şehirlerde kuralar Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında devam edecek...

TOKİ Nevşehir başvuru zamanı 2019!

TOKİ Nevşehir başvuru zamanı 2019 haberimizde yer alıyor. 128 konutun yer aldığı projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Nevşehir Göre kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Göre projesinde yer alan 201 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Nevşehir Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen 1410 konutun inşaatı devam ediyor.

TOKİ'den Nevşehir Göre’ye 225 konut!

TOKİ tarafından Nevşehir’in Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi’nde inşa edilecek 225 konutun ihalesi yapıldı. 26 Eylül 2017, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

TOKİ Nevşehir 225 konut ihalesi yarın!

TOKİ'nin Nevşehir Göre'de hayata geçireceği 225 konutun ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Avanos 324 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Nevşehir’in Avanos İlçesi Aydın Mahallesi’nde hayata geçirilen 324 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

419 konutun kura ile satılacağı TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi için heyecan başladı. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

Nevşehirde 419 konutun dağıtımı Haberi

Nevşehirde 419 konutun dağıtımı

Nevşehir Belediyesi’nin modern şehirleşme çalışmaları çerçevesinde TOKİ ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaptırılan 419 konut, hak sahiplerine dağıtılıyor.Bu alanda yapılandırılan site yönetiminin sorumluluğunda gerçekleştirilen toplam 9 blokta yer alan 419 konutun dağıtımı, 20 Şubat 2015 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek. Konuya ilişkin olarak ayrıntılı bilgi almak isteyen hak sahipleri TOKİ’nin resmi internet sitesi olan www.toki.gov.tr adresindeki ‘Talep ve Satış’ bölümünden bilgi...