15 / 05 / 2024

Nevşehirde satılık arazi

Nevşehirde satılık arazi

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde üzerinde un fabrikası, depolar, müştemilat ile hizmet binası bulunan arazi satılıyor

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nevşehir Emlak Konutları satılık daire!

Cent Yapı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları satılık daire fiyatları 343 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Nevşehir Ürgüp 1. ve 2. Etap TOKİ satılık daire!

Nevşehir Ürgüp 1. ve 2. Etap TOKİ satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salonlar yer alıyor. Aylık taksitlerin 445,18 TL'den başladığı projede 10 bin 927 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık!

Konumuna göre Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country satılık!

Sancaktepe Aydos Country satılık dairelerin alanları minimum 67 metrekare olarak belirlendi. Daire fiyatları 287 bin 836 TL'den başlayan proje 50 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Kartal Manzara Adalar satılık daire!

Satışları devam eden Kartal Manzara Adalar satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 313 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor.

Resim İstanbul Orman satılık daire fiyatları!

Resim İstanbul Orman projesi 81 bin 433 metrekare arazi alanı üzerinde hayata geçiliyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Resim İstanbul Orman satılık daire fiyatları...

Nevşehirde satılık arazi Haberi

Nevşehirde satılık arazi

Nevşehir ili Gülşehir ilçesi Karavezir Mahallesi Çınar Mevkiinde, tapu kayıtlarında arsa olarak geçen taşınmaz üzerinde tek katlı kısmen betonarme kısmen yığma olan Kayseri taşı ile yapılmış ve üzeri beton olan un depoları mevcut olup bunlar beş gözlüdür. Ayrıca yığma kargir sistemle yapılmış olan çatılı hizmet binası gibi müştemilatları bulunan 9 bin 960 metrekare yüz ölçüme sahip arazi satılacak.


Satış 16.11.2012 Cuma günü saat 10.00'dan 10.15'e kadar Gülşehir Adalet Sarayı önünde açık artırma suretiyle yapılacak. Bu artırmada tahmin edilen değerin en az % 60'lılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 26.11.2012 Pazartesi: 10.00-10.15 arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır


İlanı detaylı görünlemek için