29 / 07 / 2024

nevşehirde sular arıtılıyor

nevşehirde sular arıtılıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından yüzde 75’lik AB finansmanı ile Nevşehir’e kazandırılan Atık Su Arıtma Tesisi, sahip olduğu değerler ile ülke genelindeki yerel yönetimler içerisinde çevreye duyarlılığı açısından örnek bir merkez olarak gösteriliyor.

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Ziraat Bankası, yeni kampanya duyurusu yaptı! Bankart'ı olanlar hemen göz atsın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!..İşte ayrıntılar...

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ne kadar, en ucuz nerede satılıyor? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kullanıcılarından tam not alan Arçelik'in popüler modeli 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi kaç programlı? En uygun fiyata nerede, kaç TL'ye satılıyor? İşte tüm ayrıntılar...

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara dağıtılıyor! PTT'den 650 TL'lik ödeme hemen hesaplara yatıyor!

Aile bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına nakdi destek sağlıyor. Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara veriliyor. Peki çocuk parası hesaplara yattı mı?

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede satılıyor? Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kullanan herkesin memnun kaldığı Arçelik 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. En uygun nerede satılıyor, en ucuz ArçeliK 6144 bulaşık makinesini nereden alabilirim diye soruyorsanız, haberimizi mutlaka okuyun. İşte, Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz Arçelik Telve kahve makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arçelik’in en sevilen küçük ev aletlerinden olan Arçelik Telve, şimdi inanılmaz fiyatlarıyla sizi bekliyor. Arçelik Telve’den herkes memnun ve birçok kişi de fiyatlarını araştırıyor. Sizin için en uygun fiyatlı Arçelik Telve Türk kahvesi makinesini araştırdık. İşte, en ucuz Arçelik Telve 19 Eylül 20

nevşehirde sular arıtılıyor Haberi

nevşehirde sular arıtılıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından yüzde 75’lik AB finansmanı ile Nevşehir’e kazandırılan  Atık Su Arıtma Tesisi, sahip olduğu değerler ile ülke genelindeki yerel yönetimler içerisinde çevreye duyarlılığı açısından örnek bir merkez olarak gösteriliyor. Gelişmiş batılı ülkelerdeki gibi uzun havalandırmalı aktif çamur sistemi ile 24 saat  aralıksız hizmet veren tesiste  saniyede yaklaşık 200 litre atık su arıtılarak Sulusaray beldesi içerisinden geçen Karaağaç çayı üzerinden Kızılırmak nehrine dökülüyor.


2010 yılının Nisan ayında faaliyete geçen tesiste günlük olarak yaklaşık 16 bin metreküp atık su arıtılıyor.  


 Aralarında Çevre Mühendisi, Scada(elektronik haberleşme uzmanı) elektrik –elektronik Mühendisi,  mekanik teknikeri ve teknisyenlerden oluşan 18 kişilik bir personelin görev yaptığı Nevşehir Atık Su Arıtma tesisi, bilgisayar yazılımlı elektronik bir sistemle sürekli kontrol altında tutuluyor.


Türkiye’nin bu alanda en modern tesislerinden biri...