19 / 05 / 2024

nevzat aksu

nevzat aksu

TOKİ, Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürü Nevzat Aksu’nun, “Osmaniye Fakıuşağı Mahallesi’ndeki konut alanının kendilerine sorulmadan yerleşime açıldığı” yönündeki iddialarının doğru olmadığını belirtti

TOKİ Giresun Aksu başvuruları!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesi kapsamında 592 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte,TOKİ Giresun Aksu başvuruları...

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri 14 Haziran gününde başlıyor. Toplamda 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kura çekilişi!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kura çekilişi 21 Temmuz 2016 gününde yapılacak. Ödeme planına göre yüzde 10 indirimin sağlandığı projede toplamda 592 adet daire satışta.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kurası!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Giresun Aksu ve Küçükköy projesi kapsamında 592 konut satışa çıkıyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kurası...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura tarihi!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 592 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy kura tarihi...

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuruları 14 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 592 adet konut kura yöntemi ile satışa sunulacak.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvurusu 14 Haziran 2016 tarihinde başlayacak. Toplamda 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor.

İsmail Faruk Aksu, İstanbul'da olası bir depreme karşı alınan önlemleri sordu!

İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, İstanbul'da yaşanması muhtemel deprem karşısında alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Aksu, önergesini Dönemin Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatna Güldemet Sarı'ya iletti.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Aksu Köprüsü’nde başlattığı yıkım çalışmalarının ardından yeni köprünün yapım çalışmalarına başladı. Yeni köprü 110 metre uzunluğunda 15 metre eninde olacak.

Sezen Aksu Göksu'daki villasını 5 milyon liraya satıyor!

Göksu Deresi'nin kenarında 4 yıl önce villa sahibi olan Sezen Aksu, dereden gelen kötü kokular nedeniyle villasını satma kararı aldı. Yeni sahibini bekleyen villanın değeri 5 milyon lira.

Nevzat Doğan: Dönüşümde müteahhitlere inisiyatif verilmeli!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan "Şehrimizdeki inşaat sektöründe ciddi hareketlenmelerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla sizlerin sektörünüzde yapılacak çok iş, konuşulacak çok konu var." dedi.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü yıkılıyor!

Dulkadiroğlu İlçesi ile Onikişubat İlçesini Aksu Çayı üzerinde birbirine bağlayan Aksu Köprüsünde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Müdürlüğü ekipleri yıkım çalışmalarına başladılar.

Antalya Alanya ve Aksu'daki turizm arazilerini kim aldı?

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın verdiği bilgilere göre, Antalya’nın turizm beldesi Aksu’da 3, Alanya’da da bir hazine arazisi satıldı. Sayıştay’ın gündeme getirdiği turizm arazilerine, kimlerin sahip olduğu ortaya çıktı.

nevzat aksu Haberi

nevzat aksu

TOKİ’den yapılan yazılı açıklamada, TOKİ’nin Osmaniye Fakıuşağı mevkiinde gerçekleştirilen 264 konut uygulamasına yönelik, DSİ 6. Bölge Müdürü Aksu’nun, “Osmaniye Fakıuşağı Mahallesi’ndeki konut alanının kendilerine sorulmadan yerleşime açıldığı, bu alan ile ilgili önlem alınması gerektiği” yönündeki iddialarına yanıt verildi.


İddiaların doğru olmadığı, konutlar için DSİ’den görüş alındığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: “TOKİ tarafından konut inşa edilen alan, İller Bankası tarafından 2003 yılında yapılan imar planı revizyonu ile konut alanı olarak belirlenmiştir. İmar planında yapılan revizyon Osmaniye Belediye Başkanlığı tarafından 09.04.2003 tarihli meclis kararı ile de onaylanmıştır. Plan yapım aşamasında DSİ’den ‘plan yapımına esas görüş’ alınmıştır



DSİ’nin 1998 yılında verdiği görüş yazısında, toplu konut uygulaması yapılan alanın yapılaşmaya açılmaması yönünde herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Konut projesi yapılan alanın imar planları, yapılaşma koşulları ve...