03 / 05 / 2024

Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yıkım

Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yıkım

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında İstanbul Beykoz'da Selahattin Karakaslı İmam Hatip Ortaokulu ve Ümraniye'deki Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden yapılacak.

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube açtı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının Kayseri şubesi hizmete açıldı. Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu'nun kadim ticaret merkezi Kayseri'de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018'de açılacak!

Sinop Valisi Haşan İpek ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkan, Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. 18 derslik ve 300 Kişilik pansiyon kapasiteli proje 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetişecek.

Anadolu yakasında 2 okul yeniden yapılacak!

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında İstanbul Beykoz'da Selahattin Karakaslı İmam Hatip Ortaokulu ve Ümraniye'deki Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden yapılacak.

1980 yılında İstanbul'a göç önlenemiyormuş!

1980 yılında İstanbul Valisi Nevzat Ayaz yaptığı brifingde İstanbul'un problemlerini açıklamış. İstanbul'daki karamsarlığı ortadan kaldıracağız diyen Ayaz'a göre İstanbul'a yönelik büyük göç, İstanbul'daki tüm sorunların nedeniymiş.

Ümraniye Nevzat Ayaz Lisesi'nin yıkım kararı var ama öğrenim devam ediyor!

Ümraniye'deki Nevzat Ayaz Lisesi'nde, üç yıldır yıkım kararı olmasına rağmen eğitim öğretime devam ettiği ortaya çıktı. Öğrenciler ve velileri bir an önce yeni bir okul yapılmasını istiyor

İstanbul Anadolu yakasında satılık yapı denetim şirketi!

İstanbul Anadolu yakasında hiç bir ticari faaliyeti olmayan bir yapı denetim şirketi satışa çıkarıldı

Nevzat Yalçın: Yeşil projeler için HES'lerin önemi büyük!

Ak-Eli İnşaat Genel Müdürü Nevzat Yalçın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın çevre ile uyumlu çalışmayan HES projelerinin yapımına kesinlikle izin vermediğini belirterek HES'lerden elde edilen enerjinin en sağlıklı, en güvenilir, en temiz ve en doğal enerji

Ahmet Mete Işıkara: Kuzey Anadolu fayının güney koluna dikkat!

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, son aylarda küçük depremlerle gündeme gelen Kuzey Anadolu Fay Hattı'na dikkat çekerek "Geyve kırığında 300 yıldır deprem olmuyor. Burada er ya da geç bir deprem olacak" dedi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: Turizm için yatırımları destekliyoruz!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, denizi, doğası ve termal su kaynağıyla yatırımcıların dikkatini çeken ve Kocaeli'nin yaşam alanı olarak tercih edilen Başiskele ilçesinin, turizm yatırımları açısından bölgenin parlayan yıldızı haline geldiğini söy

Doğu Anadolu'da yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 derece ile Kars'ta ölçüldü

Nevzat Bozkuş: Kentsel dönüşüm sosyal sorunları da azaltıyor!

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un, Kars Belediyesinin TOKİ ile gecekondu dönüşümü gerçekleştirdiği Üçler Mahallesi ile dönüşümün zorunlu olduğunu düşündüğü Bayrampaşa Mahallesi üzerine yaptırdığı araştırma, ilginç sonuçlar ortaya koydu

Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yıkım Haberi

Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yıkım

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden (İPKB):

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP)

 

“EĞİTİM YAPILARI YENİDEN YAPIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ”

(AF-CEB-WB04-YAPIM-05)


1. Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası (IBRD), Avrupa Yatırım Bankası (EIB), Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (CEB) ve İslam Kalkınma Bankası’ndan (IDB) İstanbul’daki Hastane, Okul ve İdari Binaları İçeren Kamu Binalarının yeniden yapımında kullanılmak üzere kredi almıştır.

2. Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), firmaları aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamındaki eğitim yapılarının anahtar teslimi götürü bedel yeniden yapım işleri için Dünya Bankasının satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Uluslararası Rekabetçi İhale – Küçük İşler (International Competiti ve Bidding – ICB Smaller Works) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunmaya davet etmektedir.

İnşaat Sözleşme Paketi – (AF-CEB-WB04-YAPIM-05)

İstanbul İlinde 2...