16 / 05 / 2024

nevzat demir tesisleri havadan videosu

nevzat demir tesisleri havadan videosu

Beşiktaş Jimlastik Klubü'ne ait olan ve Ümraniye bölgesinde bulunan Nevzat Demir tesisleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Elips Tasarım Mimarlık’tan fonksiyonel sosyal merkez!

Yüksek Mimar Feza Ökten Koca tarafından kurulan Elips Tasarım Mimarlık'ın yeniden tasarladığı BJK Nevzat Demir Tesisi, futbolcuların antrenman ve tedavi amacı için kullanacakları sosyal merkez olarak kurgulandı.

Beşiktaş'tan Ümraniye'ye yeni tesis!

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışı kulüp başkanı Fikret Orman tarafından yapıldı. Orman, "Futbolun merkezi artık Ümraniye olmalı” dedi…

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Albayrak ve Hamdi Demir ortaklığında kuruldu. 

Beşiktaş'a Ümraniye'den bedelsiz 30 dönüm arazi!

Beşiktaş 2 yıldır kurmak istediği Futbol Akademisi için istediği araziye sahip oldu. Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi siyah-beyazlı takıma 49 yıllığına kiralandı. 

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ali Cıngıllıoğlu tarafından Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Nevzat Demir Tesisleri 7 milyon TL bedelle yenilendi!

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Nevzat Demir: Müteahhitlerin filtreden geçmesi gerek!

TİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri’nin ilk konuğu Fırat Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Nevzat Demir oldu.Demir, dünyanın hızla değiştiğini, betonu satarak hiçbir yere varılamayacağını, müteahhitlerin de belli filtrelerden geçmesi gerektiğini söyledi

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Ede Demirçelik’in fabrika ve arsaları icradan satışa çıkarıldı!

Temelleri Özsaruhan ailesi tarafından 1955 yılında Metaş ticari unvanı ile atılan, İzmir Bornova’daki demir - çelik tesisleri, arsaları ile birlikte icradan satışa çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Nevzat Demir Tesisleri'ne yeni sosyal alan yapılacak!

İmza töreni öncesi Nevzat Demir Tesisleri’ni gezen Güneş, zemin dışında sosyal alanların da yenilenmesini istedi. Tecrübeli hoca, “Tesislerde gördüğüm en güzel yer basın odası” dedi.

nevzat demir tesisleri havadan videosu Haberi

nevzat demir tesisleri havadan videosu
Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nin havadan videosu için...