18 / 05 / 2024

Nevzat DemirTİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri

Nevzat DemirTİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri

TİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri’nin ilk konuğu Fırat Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Nevzat Demir oldu.Demir, dünyanın hızla değiştiğini, betonu satarak hiçbir yere varılamayacağını, müteahhitlerin de belli filtrelerden geçmesi gerektiğini söyledi

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

İnşaat sektörünün bayramı başlıyor!

İMDER Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, faiz indirimiyle birlikte inşaat sektöründe bayram yaşandığını söyledi. Yıldırım, "Telefonlarımız çalmaya başladı. Müşterilerimizde artış var'' dedi.

Malatya'da inşaat sektörünün nabzı ölçüldü!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MİMDER Başkanı Mustafa Duyar’ı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında inşaat sektörünün sorunları ele alındı.

'Emlak Bankası' sektör temsilcilerini umutlandırdı!

İMDER Başkanı İslam Yıldırım, Emlak Bankası'nın yıl sonunda tekrar açılacağının açıklanmasının sektörü yeniden umutlandırdığını söyledi. Yıldırım, bu kapsamda gayrimenkul sektörünün banka aracılığıyla desteklenebileceğini ifade etti.

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!

Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, Kopernik Gayrimenkul adında şirket kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı...

Hamza Can: İnşaat sektörü canlandı!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can, inşaat sektöründeki gelişmeleri anlattı. Can, sektörün canlandığını belirtti.

KONTİMDER'den inşaat sektörüne KDV indirimi önerisi!

İnşaat sektöründe kalıcı olarak KDV indirimine gidilmesinin birçok avantajı getireceğini söyleyen KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Başaran, sektöre yönelik açıklamalar yaptı.

İnşaat sektöründe KDV yüzde 8'e indirilmeli!

KONTİMDER ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi. KOMTİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

En çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

İş güvenliği konusunda Makedonya’da sayılı kişiler arasında yer alan Cevahir Holding’in “Sky City” Projesi İş Güvenliği Sorumlusu Nevzat Umer, ''En çok kaza inşaat sektöründe yaşanıyor. 2015 yılı içerisinde 24 kişi iş kazası yüzünden ölürken, bunların 11’i inşaat sektöründe meydana geldi.''dedi.

İnşaat malzemeleri sektöründe 25 milyar dolarlık ihracat hedefleniyor!

BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt, Türk inşaat malzemelerini dünyanın her bölgesine ulaştırmayı hedefleyen sektörün bu yılki ihracat hedefinin 25 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Ali Aydın: Yapı maliyetleri, sektörü zora soktu!

Kısa adı KAYİMDER olan Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışına Derneği Başkan Ali Aydın dernek hizmet binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

Nevzat Demir: Müteahhitlerin filtreden geçmesi gerek!

TİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri’nin ilk konuğu Fırat Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Nevzat Demir oldu.Demir, dünyanın hızla değiştiğini, betonu satarak hiçbir yere varılamayacağını, müteahhitlerin de belli filtrelerden geçmesi gerektiğini söyledi

İnşaat makineleri sektöründe 5 yıldır düşüş yaşanmıyor!

İMDER Başkanı Halil Tamer Öztoygar: "Türkiye'de büyümenin en önemli unsurlarından biri inşaat sektörü olduğu için iş ve inşaat makineleri sektörünün de her zaman büyümeye devam edeceğini öngörüyoruz." dedi.

Nevzat DemirTİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri Haberi

Nevzat DemirTİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün önemli markalarını aynı çatı altında toplayan TİMDER (Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği); kurulduğu 1988 yılından beri eğitim, kültür ve mesleki alanlarda gerçekleştirdiği faaliyetlere ‘Sektör Duayeni Sohbetleri’ ile devam ediyor.


Sektöre gönül vermiş, duayen iş adamları ve yöneticilerini TİMDER üyeleri ile bir araya getirip bilgi, deneyim ve mesleki tecrübelerin paylaşıldığı ‘Sektör Duayeni Sohbetleri’nin ilk konuğu Fırat Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nevzat Demir oldu.


1972 yılında plastik inşaat malzemeleri alanında üretim yapmak üzere kurulmuş, her zaman kaliteli üretim ve kaliteli ürün çeşitliliği ilkesiyle yola çıkan Fırat Plastik, yıllar süren ciddi atılımlar sonucunda sektörün öncü kuruluşlarından olmayı başarmıştır. Plastik esaslı ürünleriyle inşaat, tarım, otomotiv, medikal, beyaz eşya sektörlerine yönelik üretim yapan ve ‘en değerli unsur insandır’ anlayışına inanan...