28 / 08 / 2024

Nevzat Ersan kentsel dönüşüm

Nevzat Ersan kentsel dönüşüm

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Başkanı Nevzat Ersan, Türkiye genelinde toplam 20 milyon yapı stoğu bulunduğunu ve bunun yüzde 60'ını kaçak yapıların oluşturduğunu söyledi

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykoz Tokatköy Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında kanaat önderleri düşüncelerini paylaştı. Meclis üyesi Nevzat Oral, Beykoz’un gelişmesi açısından Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin bir şans olduğunu söyledi. 

Kuzguncuk'ta kentsel dönüşüm tedirginliği!

İstanbul’un kimliğini koruyan son bölgelerinden Kuzguncuk kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Kuzguncuklular Derneği Başkanı mimar Tülay Atabey ve Türkiye’nin önde gelen mimarlarından Nevzat Sayın açıklamalarda bulundu.

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

İzmit Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bakanlar Kurulu kararı ile afet bölgesi ilan edilen Cedit Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

İzmitlilerin yüzde 90'ı kentsel dönüşüm istiyor!

Mimarlar Haftası nedeniyle tarihi taş binada düzenlenen söyleşiye katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan İzmit'te kentsel dönüşümün devam ettiğini belirterek," Kentimize bir bebeğin büyüme hassasiyeti ile yaklaşıyoruz" dedi.

İzmit Belediye Meclisi’nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

İzmit Belediye Meclisi’nin mayıs ayı 2’nci oturumu yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkanlığında yapılan oturumda MİA ve Kentsel dönüşüm görüşüldü.

İzmit'te iki yılda kentsel dönüşüm adına dev yatırımlar yapıldı!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhuriyet Parkı’nda yaptığı basın toplantısında İzmit’e iki yılda dev yatırım yaptıklarını, vizyon projelerinin ise kentsel dönüşüm olduğunu söyledi

Kocaelili müteahhitler kentsel dönüşüm komisyonu kuruyor!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği üyeleri, kentsel dönüşüm için kurulacak komisyona destek istemek amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç'ı ziyaret etti.

Kentsel dönüşümde ısı yalıtımlı ürün tercihleri arttı!

Nota Isı ve Yapı Sistemleri Genel Koordinatörü Ersan Ergün, ısı yalıtımının yasal bir zorunluluk haline geldiğini belirterek, “Yeni binalarda ve özellikle kentsel dönüşüm projelerinde ısı tasarrufuna dönük ürünler daha fazla tercih edilmeye başlandı." ded

İzmit Belediyesi kentsel dönüşümde vatandaşın yanında!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Kentsel dönüşüm bazen yerinden dönüşüm, bazen başka yere gönderilmesi, bazen de konutların para olarak karşılığının verilmesi şeklinde oluyor. Biz vatandaşımızı memnun eden bir çalışma yapmak istiyoruz” dedi.

Müteahitler kentsel dönüşümde daha fazla rol almalı!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti. Başkan Doğan, "Müteahhitlerimiz kentsel dönüşümde daha fazla rol almalı" dedi.

Nevzat Doğan: Yeni İzmit'e yeni meydanlar yapılacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentsel dönüşüm hamlesi başlatacaklarını ifade ederek, Efe Petrol ve Halkevi'ndeki dükkanların kamulaştırılmasıyla yeni kentin yeni meydanlara sahip olacağını vurguladı.

Nevzat Ersan kentsel dönüşüm Haberi

Nevzat Ersan kentsel dönüşüm


TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Başkanı Nevzat Ersan, Türkiye genelinde toplam 20 milyon yapı stoğu bulunduğunu ve bunun yüzde 60'ını kaçak yapıların oluşturduğunu söyledi


Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen bir toplantıda gazetecilerle sohbet eden Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Başkanı Nevzat Ersan, Türkiye genelinde bulunan 20 milyon yapı stoğunun yüzde 60'ının mühendislik hizmeti almadan yapılmış, iskan belgesi almamış, deprem güvenliği olmayan yapılardan oluştuğunu söyledi. Ortalaam 12 milyon binanın deprem güvenliği olmadığını vurgulayan Ersan, vatandaşların çoğunun sahip oldukları yapının kaçak olup olmadığını dahi bilmediklerini...