17 / 05 / 2024

new drita ne zaman teslim

new drita ne zaman teslim

New Drita fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor. Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği New Drita projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

New Holland traktör Nisan 2024 fiyatlarını açıkladı! Hem en düşük New Holland fiyatı hem de 100 bin TL fırsatı şaşırttı

New Holland'ın çiftçiler tarafından merakla beklenen Nisan 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki New Holland traktör fiyatları ne kadar?

New Holland fiyat listesi Mart 2024 şaşırttı! 5 yıl vade fırsatıyla traktör fırsatını kaçırmayın!

New Holland'ın Mart 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki en düşük New Holland traktör fiyatı ne kadar?

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

New Holland bahçe traktörleri bir ayda ne kadar zamlandı? İşte 8 Ekim 2022 New Holland fiyat listesi

New Holland Ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Özellikle tarla traktörlerinde yaklaşık 60 bin liraya kadar artışlar gözlendi. Peki bahçe traktörlerinin fiyatları ne oldu. İşte New Holland TD4.100F özellikleri ve fiyat listesi.

New Holland Traktör fiyatları açıklandı! T480 S/B TMR model traktör ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

New Holland Traktör Mayıs 2022 fiyat listesini inceledik. Peki New Holland Traktör T480 S/B TMR model traktör özelikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

New Art Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

New Art Dekorasyon Limited Şirketi Kadıköy'de Khalıl Snanı, Nızar Saadoun ve Seıf Eddıne Tıne ortaklığında kuruldu.

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Cemal Memişoğlu tarafından kuruldu.

New York'ta emlak komisyoncuları ne zaman çalışmaya başlayacak?

New York'ta valiliğin ne zaman başlayacağını belirleyeceği ikinci fazda, banka, sigorta ve emlak komisyoncuları ve idari servisler çalışmaya başlayacak. 

New York'ta beş bölgede inşaat sektörüne onay verildi!

New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı açıklamada eyalette vaka sayıları azalan ve açılma kriterlerini karşılayan beş bölgede inşaat, üretim gibi sektörlere onay verildiğini söyledi.

New York'taki St. John the Divine Katedrali hastane oluyor!

ABD'de koronavirüs salgını etkilerini günden güne artırıyor. New York'taki St. John the Divine Katedrali'nin 56 yataklı bir hastaneye çevrilmesine karar verildi...

Çin, New York'un 3 katı büyüklüğünde şehir inşa edecek!

Çin’in kuzeyinde yaklaşık 2 bin kilometrekarelik alana "Şiongan" adında özel ekonomik bölge inşa edilecek. Yeni kurulacak bu şehir, New York'un 3 katı büyüklüğüne sahip olacak.

Amy Schumer, New York’ta 12.1 milyon dolara ev aldı!

ABD’li komedyen Amy Schumer, New York’ta gözüne kestirdiği bir evi, fiyatı düşer düşmez satın aldı. Komedyen, geçtiğimiz hafta 12.1 milyon dolara (yaklaşık 37.5 milyon TL) alıcısını beklediği açıklanan evi adeta havada kaptı

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

new drita ne zaman teslim Haberi

new drita ne zaman teslim

Büyükçekmece Mimaroba'da konumlandırılan New Drita projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar tasarlandı. New Drita fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Teslimlerinin hemen yapıldığı New Drita Büyükçekmece Konutları ND Holding imzası ile hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği New Drita Mimaroba Konutları 8 bin 300 metrekare arsa alanına sahip.


New Drita fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal donatılarından bahsedelim. New Drita Mimaroba Konutlarında fitness salonu, sauna, çocuk parkı ve kapalı yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor.


New Drita fiyat listesi kapsamında 444 63 93 no'lu telefon numarasını arayarak proje hakkında detaylı bilgi alabilirisniz. New Drita Evlerinde yer alan daireler 113 metrekare ile 126 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 


Mimaroba New Drita nerede?

New Dirta adres: Mimar Sinan Merkez Mah.Hürriyet Cad....